Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP8750

Specifikimet

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Printime deri në A3+ (329x483mm)

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Fotografi me cilësi të lartë me jetë të gjatë

 • Printoni drejtpërdrejt në disk

Specifikimet në detaje

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 9600¹ x 2400 dpi

 • Teknologjia e printimit

  6 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, GY)


  Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100+

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Afro 14,5 inm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Afro 10,4 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 36 sekonda¹


  A3+ me bordurë: Përafër. 120 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A3+, A3, A4, LTR, LDR, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Përdorimi Manual

 • Printimi drejtpërdrejt në disk

  Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës

  PGI-550PGBK (Pigment i zi)

  Standard: 300 faqe dokumentesh ose 2.070 foto*
  Opsional XL: 500 faqe dokumentesh ose 4.775 foto*


  CLI-551BK (I zi)

  Standard: 1.105* faqe dokumentesh ose 337 foto*
  Opsional XL: 4.405* faqe dokumentesh ose 870 foto*


  CLI-551C (Cianik)

  Standard: 311 faqe dokumentesh ose 164 foto*
  Opsional XL: 675 faqe dokumentesh ose 385 foto*


  CLI-551M (I purpurtë)

  Standard: 307 faqe dokumentesh ose 150 foto*
  Opsional XL: 665 faqe dokumentesh ose 381 foto*


  CLI-551Y (I verdhë)

  Standard: 312 faqe dokumentesh ose 146 foto*
  Opsional XL: 670 faqe dokumentesh ose 358 foto*


  CLI-551GY (Gri)

  Standard: 780 faqe dokumentesh ose 126 foto*
  Opsional XL: 3.350 faqe dokumentesh ose 275 foto*


  E përzier (CMY mesatare)

  Standard CMY: 310 faqe dokumentesh ose 153 foto*
  Opsional XL CMY: 670 faqe dokumentesh ose 374 foto*


  Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra
  ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij
  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi XL)


  CLI-551BK XL (I zi XL)


  CLI-551C XL (Cianik XL)


  CLI-551M XL (I purpurtë XL)


  CLI-551Y XL (I verdhë XL)


  CLI-551GY XL (Gri XL)

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon Pro Platinum (PT-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Photo Stickers (PS-101)


  Canon Transferim Bluze TR-301,


  Letra të tjera artistike

 • Hyrja maksimale e letrës

  Nr. maks. 150 fletë letër e zakonshme


  Nr. maks. 20 fletë letër fotografike

 • Madhësitë e letrës

  A3+, A3, A4, A5, B4, B5, LTR, LGL, LDR, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

Lidhshmëria

 • LAN me kabllo

  USB me shpejtësi të lartë

 • LAN pa tel

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


  Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS (aplikacion PIXMA Printing Solutions, AirPrint)


  Android (aplikacion PIXMA Printing Solutions)


  Windows RT

 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Softueri i përfshirë

  Drajver i printerit


  My Image Garden


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

Karakteristikat fizike

 • Pesha

  8,5 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  590 x 331 x 159 mm

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Afro 43,5 dB(A)¹

 • Mjedisi i rekomanduar i punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Energjia

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (lidhja Wi-Fi me kompjuterin): afro 1,9 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,4 W


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


  Printim: Afërsisht. 23 W¹

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit. A3+ me kufij: 11x14" (28x35cm) figurë në letër me përmasë A3+

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

¹ Aplikacioni Canon PRINT është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A3 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.