Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP7250

Me lidhjen Wi-Fi, ky printer fotografish me performancë të lartë është perfekt për printimet e shpejta me cilësi të lartë.

Përfitimet

 • Printer fotografik me Wi-Fi me rendiment të lartë me 5 bojra

 • Printim i shpejtë, me cilësi të laboratorit fotografik

 • Dizajn me profil të ulët me sirtarë letre të integruar

 • Printim në lëvizje & Apple AirPrint

 • Programi kompjuterik My Image Garden

 • Printim drejtpërdrejt në disk & Automatik nga të dyja anët

 • Printoni më shumë me bojrat opsionale XL

Veçoritë e detajuara

 • Rendiment i lartë, dizajn elegante

  Me lidhshmëri Wi-Fi dhe 5 rezervuarë individualë boje, ky printer fotografik me rendiment të lartë është i përsosur për printim të shpejtë me cilësi të lartë të fotografive, dokumenteve dhe CD-ve. Eshtë i thjeshtë për t'u përdorur nga përreth shtëpise, përfshirë nga pajisje të lëvizshme. Trupi i ri elegant, me profil të ulët me sirtar që hapet vetë do të thotë se është ideal nëse keni hapësirë të kufizuar.

 • Gati për telefonin e zgjuar dhe kompjuterët portativë (tablet)

  Lidhshmëria e Wi-Fi dhe aplikacioni Canon PRINT e bëjnë të thjeshtë të printoni duke përdorur smartfonin tuaj dhe pajisjet e tabletëve, nga thuajse kudo në shtëpi. Ka gjithashtu printim të drejtpërdrejtë të fotografive, e-mailave, faqeve në Internet dhe dokumenteve të tjera nga pajisjet Apple, si iPhone, iPad dhe iPod touch, duke përdorur Apple AirPrint.

 • Trajtim i përparuar i mediave

  Kasetat e dyfishta të letrës të integruara plotësisht lejojnë vendosjen e madhësive dhe llojeve të ndryshme të letrës në të njëjtën kohë. Me Printimin drejtpërdrejt në disk mund të krijoni dhe të printoni etiketat drejtpërdrejt në diskun Blu-ray, CD dhe DVD të pajtueshme – si dhe të krijoni kopertina përkuese për organizimin dhe ndarjen më të thjeshtë me familjen dhe miqtë.

 • Printim më krijues i fotografive

  Eshtë me e thjeshtë dhe më e shpejtë se kurrë të printoni fotografi me My Image Garden dhe të përjetoni mundësitë e plota të PIXMA tuaj. Kujtimet kthehen në jetë pasi aftësitë e tij të organizimit të fotografive, përfshirë njohjen e fytyrës, ju lejojnë të gjeni lehtësisht të gjitha fotografitë e vendosura në PC tuaj, edhe ato të harruara prej kohëh dhe t'i kombinoni ato në një kolazh të bukur për printim. Me aplikacionin Printoni Ditët Tuaja mund të rregulloni dhe të printoni fotografitë drejtpërdrejt nga Facebook.

 • Prodhim i shpejtë

  Për nivele të shkëlqyer të hollësive dhe printim të shpejtë të dokumentave dhe imazheve në shtëpi, ky printer fotografik ka një kokë të printimit udhëheqëse në kategori prej 1pl, 9600dpi. Ka një shpejtësi printimi të shpejtë A4 ISO ESAT prej 15 inm mono dhe 10 inm ngjyrë dhe jep një fotografi pa bordura 10X15 cm të jashtëzakonshme me cilësi të laboratorit fotografik në përafër. 21 sekonda.

 • Kurseni letër dhe energji

  Automatik nga të dyja anët – printimi automatik nga të dyja anët – kursen letër, duke krijuar dokumente me pamje më profesionale. Kurseni energji me Ndezjen/Fikjen automatike, e cila automatikisht e fik printerin pas një kohe të zgjedhur dhe me leverdi e ndez përsëri kur filloni printimin.

 • Printoni më shumë për më pak

  Pakësoni mbeturinat dhe printoni më me efektshmëri me rezervuarë individualë boje, pasi ndryshoni vetëm ngjyrën që është mbaruar. Mund të kurseni para me bojrat XL, që printojnë deri në 2,2 herë më shumë faqe sesa një standard, përpara sesa të kenë nevojë për t'u zëvendësuar – të përsosura nëse printoni shumë.

Specifikimet

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

 • Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Printoni drejtpërdrejt në disk

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Softuer i madh krijues

 • Printimi i imazheve nga videot tuaj

 • Facebook shtypjen foto

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin