Canon PIXMA G2400

PIXMA G2400

Një printer i efektshëm multifunksional, me shishe boje me rendiment të lartë të cilat ju lejojnë të krijoni printime me kosto të ulët për dokumente dhe fotografi në shtëpi ose në zyrë.

Përfitimet

  • Printer multifunksional me rendiment të lartë për dokumente dhe fotografi
  • Me ngjyra: 7000 faqe. E zezë: 6000 faqe*
  • Fotografi 4x6” pa bordura në rreth 60 sek
  • Ndërtim elegant për nevojat tuaja të printimit, fotokopjes dhe skanimit
  • Printim kosto-efektiv me volum të lartë.

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PIXMA G2400

Praktik


Perfekt për t’u përdorur brenda shtëpisë, zyrës të shtëpisë dhe ambienteve të bizneseve të vogla, i përshtatshëm për çdo përdorues që ka nevojë për printime të dokumenteve të punës dhe fotografive. Pajisja jonë shumëfunksionale vjen me rendimente të pakrahasueshme të faqeve - me ngjyra: 7000 faqe, e zezë: 6000 faqe*, gjë që do të thotë se mund të arrini kursime të konsiderueshme me kostot e ulëta të printimit.

Bojë e zezë pigmenti & bojëra me ngjyra


Përmirësoni cilësinë e printimeve tuaja me bojën tonë të zezë pigmenti dhe bojërat me ngjyra me cilësi të lartë për t’ju ndihmuar në krijimin e teksteve shumë të qarta dhe imazheve jashtëzakonisht të gjalla. Gjithashtu ju lejon të bëni printime pa bordura të fotografive 4 x 6” në rreth 60 sekonda.

Kuti boje të integruara


PIXMA Seria G është bërë duke pasur fokus kryesor dizajnin, kutitë e bojës të vendosura përpara rimbushen lehtë duke e bërë të thjeshtë kontrollin e niveleve të bojës, duke garantuar që të mos mbeteni asnjëherë të papërgatitur. Ndërsa ndërtimet tona kompakte dhe elegante bëjnë të mundur integrimin e plotë në ambientin e një shtëpie/zyre.

Komponentë të besueshëm për printim me volum të madh


Ne kemi punuar për të garantuar që sistemi ynë i printimit të mbetet i qëndrueshëm gjatë printimeve të volumit të madh përmes përmirësimeve në kokën e printimit FINE dhe në teknologji të cilat sigurojnë që të mos futet ajër në sistemin e tubave të bojës.

Printime kreative


Ne besojmë se të gjithsecili duhet të jetë në gjendje të krijojë printime të bukura, me lehtësi. Integrimi i softuerit tonë ‘My Image Garden’ e bën të thjeshtë që të organizoni, radhitni dhe modifikoni fotografitë, në këtë mënyrë mund të bëni printimet që ju duhen.

*Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA G2400, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Borderless Printing

Printim pa bordura

High page yield

Printim dokumentesh dhe fotografish me volum të madh

High Ink System

Bojë e zezë pigmenti dhe bojëra me ngjyra

4800dpi

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

My image garden

Softuer kreativ One Stop

Integrated Ink Tanks

Kuti boje që rimbushen lehtë

Sharp Black Text

Printim i dokumenteve me tekst të qartë

2pl

Pikëza mikroskopike të bojës për printim të saktë

  • Printer 3-në-1 PIXMA G2400
  • 4 shishe boje me rendiment të lartë 
  • Kabllo të Energjisë
  • CD-ROM instalimi (CD vetëm për Windows)
  • Manualet dhe dokumentat tjera