Canon PIXMA G1400

PIXMA G1400

Printer me rendiment të lartë me një funksion të vetëm - Perfekt për të krijuar printime mahnitëse dokumenteve dhe fotografive me cilësi të lartë, me kosto të ulët në shtëpi ose në zyrë.

Përfitimet

  • Printer i dedikuar me rendiment të lartë për dokumente dhe fotografi
  • Me ngjyra: 7000 faqe. E zezë: 6000 faqe*
  • Fotografi 4x6” pa bordura në rreth 60 sek
  • Ndërtim elegant, kompakt për t’u integruar plotësisht brenda shtëpisë/zyrës tuaj.
  • Printim kosto-efektiv me volum të lartë.

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PIXMA G1400

Thjeshtësi


Jo të gjithë kanë nevojë për një pajisje multifunksionale, prandaj kemi krijuar PIXMA G1400. Ky model përfshin të gjitha dobitë e mëdha të PIXMA Seria G, dhe është një printer i dedikuar me rendiment të lartë që përdoret me lehtësi i cili prodhon printime me cilësi të lartë.

Bojë e zezë pigmenti & bojëra me ngjyra


Përmirësoni cilësinë e printimeve tuaja me bojën tonë të zezë pigmenti për t’ju ndihmuar në krijimin e teksteve shumë të qarta dhe imazheve jashtëzakonisht të gjalla. Gjithashtu ju lejon të bëni printime pa bordura të fotografive 4 x 6” në rreth 60 sekonda.

Kuti boje të integruara


PIXMA Seria G është bërë duke pasur fokus kryesor dizajnin, kutitë e bojës të vendosura përpara rimbushen lehtë duke e bërë të thjeshtë kontrollin e niveleve të bojës, duke garantuar që të mos mbeteni asnjëherë të papërgatitur. Ndërsa ndërtimet tona kompakte dhe elegante bëjnë të mundur integrimin e plotë në ambientin e një shtëpie/zyre.

Komponentë të besueshëm për printim me volum të madh


Ne kemi punuar për të garantuar që sistemi ynë i printimit të mbetet i qëndrueshëm gjatë printimeve të volumit të madh përmes përmirësimeve në kokën e printimit FINE dhe në teknologji të cilat sigurojnë që të mos futet ajër në sistemin e tubave të bojës.

Printime kreative


Ne besojmë se të gjithsecili duhet të jetë në gjendje të krijojë printime të bukura, me lehtësi. Integrimi i softuerit tonë ‘My Image Garden’ e bën të thjeshtë që të organizoni, radhitni dhe modifikoni fotografitë, në këtë mënyrë mund të bëni printimet që ju duhen.

*Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA G1400, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Borderless Printing

Printim pa bordura

High page yield

Printim dokumentesh dhe fotografish me volum të madh

High Ink System

Bojë e zezë pigmenti dhe bojëra me ngjyra

4800dpi

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

My image garden

Softuer kreativ One Stop

Integrated Ink Tanks

Kuti boje që rimbushen lehtë

Sharp Black Text

Printim i dokumenteve me tekst të qartë

2pl

Pikëza mikroskopike të bojës për printim të saktë

  • PIXMA G1400
  • 4 shishe boje me rendiment të lartë 
  • Kabllo të Energjisë
  • CD-ROM instalimi (CD vetëm për Windows)
  • Manualet dhe dokumentat tjera