Printerë për shtëpi

Canon PIXMA E474

All-In-One printer, scanner and copier with smartphone and cloud support.

Përfitimet

 • Copy, print and scan with an affordable Wi-Fi All-In-One

 • Connect to your smartphone or tablet with the Canon PRINT app

 • Print from your favourite cloud services

 • High-capacity print cartridges

 • Get creative with Easy-PhotoPrint+

Veçoritë e detajuara

Specifikimet

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Ink efficient cartridges

 • Printo direkt nga cloud

 • Mbështetja për letrën katrore

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Ndizet kur filloni printimin

Çfarë ka në kuti

 • All-In-One printer – Canon PIXMA E474

 • FINE Cartridges

 • Power cord

 • Setup CD-ROM (CD only for Windows – Mac drivers available online)

 • Manuals and other documents