Canon PIXMA E414

PIXMA E414

The perfect everyday All-In-One for printing, scanning and copying. From text-heavy documents to family photos, the compact Canon PIXMA E414's print engine is built for quality and ease-of-use.

PIXMA E414 Detail image

Përfitimet

  • Copy, print and scan with an affordable All-In-One
  • Fast printing of documents and photos
  • High quality prints
  • Be inspired to print with CREATIVE PARK PREMIUM
  • High-capacity print cartridges

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PIXMA E414

Print, scan, copy - home printing made easy


The ideal home All-In-One, letting you print, scan and copy documents and photos at speed without compromising on quality. Simple to use, the Canon PIXMA E414 is a stylish, compact and desk-friendly device with powerful features for every home user.

Affordable device, premium print quality


The Canon PIXMA E414 offers incredible value for money: an affordable home printer that produces superior quality documents and photos. FINE Cartridge technology means deep blacks, vivid colours and a stunning level of detail.

Be powerfully creative


Easily organise and print your photos with the face-recognition features of My Image Garden app, while CREATIVE PARK PREMIUM opens a world of creative possibilities with its selection of designs from professional artists, all available for you to use as postcards, calendars, birthday cards and much more.

Say hello to affordable printing


The Canon PIXMA E414 helps you keep costs low and print quality high. Go even longer between ink replacements with Canon's economical, high-capacity ink cartridges, giving you an even lower cost per page.

Energy saving built-in


Use less energy with Auto Power On/Off. Hit print on your laptop and watch as the printer immediately emerges from its power-saving mode, ready to print without even switching it on.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA E414, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

Turns on when you start printing

Ndizet kur filloni printimin

Ink efficient cartridges

Ink efficient cartridges

Near silent printing at home

Printim thuajse i heshtur në shtëpi

One-stop creative software

Softuer i madh krijues

Smart web printing

Printimi intiligjent nga interneti

  • All-In-One printer – Canon PIXMA E414
  • FINE Cartridges
  • Power cord
  • Setup CD-ROM (CD only for Windows – Mac drivers available online)
  • Manuals and other documents
My Image Garden

Softuer Fotografie

Riktheni kujtimet përsëri në jetë duke përdorur programin kompjuterik që do të frymëzojë mënyra krijuese për të printuar.

Printerë të Cilësisë Premium

Teknologjitë unike të printimit dhe të bojës në printerat PIXMA japin printime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë.

quality-banner-310x180_v2.png