Letër dyanëshe mat "Canon MP-101D"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Emri

Letër dyanëshe mat MP-101D

Trashësia

0,275 mm

Pesha

240 g/m2

PËRMASAT E DISPONUESHME

A4

50 fletë

7x10

20 fletë (për karta urimesh me palë në mes dhe zarf)

12x12

30 fletë

Përputhshmëria

Printera të përputhshëm

PIXMA PRO-10, PIXMA PRO-100, MG7500, MG6700, MG6600, MG5600, iP110, MX490, E480, PRO-10S, PRO-100S, MG7700, MG5700, MG3600, G3000, G2000, G1000, TS9000, TS8000, TS6000, TS5000, G4000, TS9100, TS8100, TS6100, TR8500, TR7500, TS51xx, G4010, G3010, G2010, G1010, TR4500, E4200, TS9500, TS8200, TS6200, G6000, G5000, TS700, TS8300, TS6300, TS5300