Genuine Canon Consumables Hero

Konsumatorët e vërtetë të Canon

Pse të merrni materiale konsumi nga Canon

Printoni më shumë


Ink autentik Canon prodhon mesatarisht 35% më shumë printime me cilësi të lartë se fishekë imitues*. Ju nuk do të keni për të zëvendësuar fishekë tuaj boje sa më shpesh dhe mund të gëzojnë vlerë të shkëlqyer për para.

Print More

Printime më të besueshme

Ink autentik Canon është 100% i besueshëm kështu që ju mund të printoni me më pak stres*. Fishekët tuaj boje nuk do të thyejnë, nuk do të rrjedhin ose do të dështojnë dhe do të sigurojnë që printeri juaj të jetë i mbrojtur nga dëmtimet e brendshme.

More reliable prints

Printime më të qëndrueshme

Ink autentik Canon siguron printime me cilësi të qëndrueshme 100% të kohës*. Printimet tuaja do të jenë të qarta me ngjyra të thella dhe pa linja të çuditshme ose vija çdo herë që printoni.

More Consistent prints

Cilësi superiore printimi

Kur zëvendësoni kasetën e tonerit shumëfunksional me një origjinal nga Canon, pajisjen e keni praktikisht si të re.

Superior print quality

Më i mirë që në projektim

Boja, toneri dhe letra origjinale e Canon janë krijuar për të punuar në harmoni të përsosur me printerin tuaj Canon për të siguruar cilësi të lartë të qëndrueshme, performancë të besueshme dhe vlera të shkëlqyera me çdo printim.

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur bojën?

Zbuloni bojën, tonerin ose letrën më të mirë për printerin tuaj Canon.

Need help finding ink?

Blini toner origjinal

Zbuloni tonerin më të mirë për printerin tuaj Canon.

Shop genuine toner

Bojë dhe toner origjinal nga Canon

Print More

Cilësi optimale

Cilësi e bukur dhe rezistente printimi me detaje të jashtëzakonshme, me ngjyra dhe tekst të zi.

More reliable prints

Printime më të besueshme

Bojë dhe toner origjinal Canon i krijuar nga Canon për performancë të qëndrueshme me printerin tuaj Canon.

More consistent prints

Konsistencë e njësuar

Cilësi e qëndrueshme dhe performancë e njësuar me printerin tuaj Canon, me ngjyrë të butë dhe të zezë të detajuar.

Programi i riciklimit të kasetave nga Canon

A e dinit se Canon ishte kompania e parë që nisi një program riciklimi të kasetave të tonerit në vitin 1990?

Programi i riciklimit të kasetave të tonerit nga Canon ju ofron një mënyrë falas, të lehtë dhe me përgjegjësi mjedisore për të ricikluar kasetat tuaja të zbrazëta të tonerit Canon.

Canon’s toner cartridge recycling

Canon është e përkushtuar ndaj parimit të saj pa mbetje për landfille. Çdo element i çdo kasete të kthyer toneri ripërdoret ose riciklohet; asnjë pjesë e kasetës së tonerit nuk dërgohet në landfille.

Mësoni më shumë

Canon is committed

Si t'i dalloni bojërat origjinale?

Shikoni hologramin. Një hologram i veçantë që ndryshon ngjyrën e Canon përfshihet në paketimin e të gjitha fishekëve të ngjyrave të Canon. Hologrami shfaqet si ari i ylbertë kur shihet nga pjesa e përparme, por e gjelbër e errët kur hidhet horizontalisht.

Paketimi prej letre i bojës

Hologramet e rreme nuk ndryshojnë ngjyrën, ose ndryshojnë pak, kur shikohen nga kënde të ndryshme. Shpesh ato shfaqen në paketim në ngjyrë të gabuar, madhësi ose në mënyrë të çrregullt dhe gjithashtu mund të duken të dëmtuara ose të paqarta.

Paper ink packaging

Paketimi plastik i bojës

Paketimi Europian i tipit plastik të bojës ose multipaketave me flluska mund të mos e përfshijnë hologramën unike. Kërko për ose logot Canon që janë të paqartë ose në ngjyrë, font ose madhësi të gabuar për të identifikuar produktet e falsifikuara. Paketimi mund të përfshijë gabime drejtshkrimore ose të duket sikur është mbyllur, ripërdorur ose i manipuluar.

Plastic ink packaging

Paketimi i kasetave të tonerit

Kur blini një kasetë nga Canon kushtojini gjithmonë kujdes hologramit, me teknologjinë e tij të ndryshimit të ngjyrës dhe stemës “Genuine” të Canon në pjesën e jashtme të paketimit. Fraza "for use in Canon products" nuk do të thotë se është fishek origjinal nga Canon.

Toner cartridge packaging

*Bazuar në një studim të Keypoint Intelligence 2018 - Buyers Lab, porositur nga Canon duke krahasuar fishekë Canon me një fishekë të palëve të treta.

Lexoni raportin e plotë të Testimit të Blerësve për përfitimet e përdorimit të bojrave të Canon Genuine (vetëm në gjuhën angleze)

Mund të jeni të interesuar edhe për