Време е за летни истории

OFERTË

Krijoni historinë tuaj verore

Këtë verë, krijoni dhe ruani kujtimet që do t’i çmoni përgjithmonë, me kursime ekskluzive me EOS R6 Mark II, PowerShot G7X Mark III dhe shumë më tepër.

Collage of images including portraits, wildlife, landscapes, travel, food as the background with the Pixma G650 & Canon EOS 5D Mark IV on top of it

CANON CLUB

Një komunitet ekskluziv për krijuesit si ty

Ndiqni pasionin tuaj me mbështetje, frymëzim, përfitime dhe më shumë. Blini një produkt. Regjistrohuni. Bashkohuni me Canon Club.

Produktet në ofertë

Oferta vlen nga 15.06 deri më 15.08.2023, deri sa zgjasin stoqet.

EOS R5

56,000 Lekë

EOS R5 C

56,000 Lekë

EOS R6 Mark II

28,000 Lekë

EOS RP

8,400 Lekë

EOS R7

11,200 Lekë

EOS R10

11,200 Lekë

EOS M50 Mark II

5,600 Lekë

EOS M200

5,600 Lekë

EOS 5D Mark IV

28,000 Lekë

EOS 6D Mark II

16,800 Lekë

EOS 90D

11,200 Lekë

EOS 850D

8,400 Lekë

EOS 250D

5,600 Lekë

EOS 2000D

3,360 Lekë

PowerShot G7x Mark II (all kits)

3,360 Lekë

PowerShot G7x Mark III (all kits)

5,600 Lekë

PowerShot PX

3,360 Lekë

PowerShot ZOOM (B2C Essential kits only)

2,240 Lekë

RF 16mm f/2.8 STM

3,360 Lekë

EF 24mm f/1.4L II USM

17,920 Lekë

RF 24mm f/1.8

7,840 Lekë

EF 35mm f/1.4L II USM

24,640 Lekë

EF 50mm f/1.2 L USM

17,920 Lekë

RF 50mm f/1.2 L USM

29,120 Lekë

EF 85mm f/1.8 USM

5,600 Lekë

EF 85mm f/1.4L IS USM

20,160 Lekë

RF 85mm f/2 IS STM

7,840 Lekë

RF 85mm f/1.2L USM

34,720 Lekë

RF 85mm f/1.2L USM DS

40,320 Lekë

RF 600mm f/11 IS STM

10,080 Lekë

RF 800mm f/11 IS STM

12,320 Lekë

EF 11-24mm f/4L USM

38,080 Lekë

RF 5.2mm f/2.8 L DUAL FISHEYE

24,640 Lekë

RF 14-35mm f/4L IS USM

20,160 Lekë

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

30,240 Lekë

EF 16-35mm f/4L IS USM

15,680 Lekë

EF 16-35mm f/2.8L III USM

26,880 Lekë

EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM

4,480 Lekë

RF-S S18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

5,600 Lekë

EF 24-70mm f/2.8L II USM

23,520 Lekë

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

30,240 Lekë

RF 24-50 F/4.5-6.3 IS STM

3,360 Lekë

EF 24-105MM 4L IS II USM

15,680 Lekë

RF 24-105mm f/4 L IS USM

15,680 Lekë

RF 28-70mm f/2 L USM

39,200 Lekë

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

11,200 Lekë

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

3,360 Lekë

EF-M 55-200 4.5-6.3 ISSTM

3,360 Lekë

RF-S 55-210 f/5-7.1 IS STM

4,480 Lekë

EF 70-200mm f/4L IS II USM

19,040 Lekë

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

25,760 Lekë

RF 70-200 f/4 L IS

20,160 Lekë

RF 70-200 f/2.8L IS USM

33,600 Lekë

EF 70-300f/4-5.6 IS II USM

6,720 Lekë

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

30,240 Lekë

RF 100-400 IS

7,840 Lekë

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

35,840 Lekë

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

13,440 Lekë

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

5,600 Lekë

RF 100mm f/2.8 L IS MACRO

16,800 Lekë

Ku mund të blini

Zgatar-Pro
Videomobile
Neptun