PowerShot_G9_X_Lifestyle_012

Mirë se vini te Canon

Shpresojmë t'ju pëlqejë kamera juaj e re PowerShot. Mos harroni se ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga blerja juaj e re.

Pse të regjistroheni me ne?

Regjistroni kamerën tuaj me Canon për të marrë informacione të personalizuara për ju dhe për kamerën tuaj PowerShot.


Regjistroni produktin tuaj të ri

Për të filluar ta shfrytëzoni sa më shumë blerjen tuaj të re.

Regjistrohuni

Keni tashmë një llogari? Hyni dhe regjistrohuni

Looking for product support?

Keni nevojë për ndihmë për kamerën tuaj PowerShot?

Për më shumë informacione dhe përditësime për kamerën tuaj PowerShot.

KLIKONI KËTU

Kërkoni edhe më shumë?

Eksploroni gamën e aplikacioneve dhe shërbimeve dixhitale.