Objektivat kinematografikë

Canon UHD DIGISUPER 122AF (UJ122x8.2B AF) Specifikimet

Specifikimet

 • Rendiment optik premium në 4K

 • Zmadhim 122x (8.2-1000mm rreze gjatësie fokale)

 • Teknologji e avancuar vetëfokusimi

 • 2x Extender i integruar

 • Fotostabilizim integral

 • Pajtueshmëri me sisteme virtuale

 • Kërkesë për fokus të projektuar rishtas

Specifikimet në detaje

 • Vendosja e Lentës
  B4
 • Zgjatues
  2.0x
 • Gjatësia vatrore
  8.2 – 1000mm

  (me zgjatues)
  16.4 – 2000mm
 • Raporti i zmadhimit
  122x
 • Aperturë relative maksimale (numri F)
  1:1.7 në 8.2 - 340mm
  1:5.0 në 1000mm

  (me zgjatues)
  1:3.4 në 16.4 - 680mm
  1:10.0 në 2000mm
 • Fusha këndore e shikimit
  Format kuadri 16:9
  (9.6 x 5.4mm)

  60.7° x 36.5° në 8.2mm
  0.55° x 0.31° në 1000mm

  (me zgjatues)
  32.6° x 18.7° në 16.4mm
  0.28° x 0.15° në 2000mm
 • Largësia minimale e objektit
  3.0m
 • Përmasat e objektit në M.O.D.
  Format kuadri 16:9
  (9.6 x 5.4mm)

  314.6 x 177.0cm në 8.2mm
  2.7 x 1.5cm në 1000mm

  (me zgjatues)
  157.3 x 88.5cm në 16.4mm
  1.4 x 0.8cm në 2000mm
 • Filtër mbrojtës
  Opsional
 • Fotostabilizues optik i integruar
  po
 • Sistemi i fokusit automatik
  po
 • Afro Madhësia (gj-l-gj)
  250.6 x 255.5 x 662.0mm
 • Afro Pesha
  28.0kg

* Kur përdorni makro, distanca minimale e shkrepjes dhe distanca e shkrepjes në çastin e afërsisë më të parë do të jenë të ndryshme. Shikoni manualin për detaje.

-