Canon TS-E 90mm f/2.8L MACRO
Specifikimet

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës

-

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

86,9 x 116,5

Pesha (g)

915

Veçoritë kryesore

Gama e animit ± 10° dhe e zhvendosjes ±12mm

Elementet e lentes UD dhe josferike

Veshja Air Sphere

Raporti i makros 1:2 me madhësinë reale

Gjatësia fokale 90mm

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikimet / funksionet optike

Madhësia e Imazhit

-

Gjatësia Fokale e Barasvlefshme me film nga 35mm (mm)

-

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

22º 40', 15º 10', 27º

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

11/9

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

45

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0,390

Zmadhimi maksimal (x)

0,50

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

-

Aktualizuesi AF

-

Aksesorët

Kapak lenteje

E-77 II

Kapaku i lentës

ES-84

Kasa/qesja e lentës

LP1219

Kapak i pasmë

Kapak lente E për pluhurat

Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II

0,64-0,15

Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II

0,82-0,32

Përputhshmëria e zgjatuesit

Nuk është në përputhje

Pajisje të tjera Shtesë

-