Canon TS-E 50mm f/2.8L MACRO

Specifikimet

Specifikimet

 • Gama e animit ± 8,5° dhe e zhvendosjes ±12mm

 • Veshje e strukturës me subgjatësi të valës

 • Veshja Air Sphere

 • Raporti i makros 1:2 me madhësinë reale

 • Gjatësia fokale 50mm

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  -
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  -
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,273
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,50
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  -
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  -

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77 II
 • Kapaku i Lentes
  ES-84
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1219
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak lente E për pluhurat
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  0,74-0,23
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  1,00-0,48
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  -
 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  86,9 x 114,9
 • Pesha (g)
  945
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur