Canon TS-E 45mm f/2.8

Siguroni një këndvështrim natyral me kontrollin mbi thellësinë e fushës, këndështrimin dhe fokusin.

Përfitimet

 • Lentë 45mm me pjerrësi dhe zhvendosje

 • Perspektivë natyrale me kontroll imazhi

 • Pjerrësi ± 8° dhe zhvendosje ±11 mm

 • Sistem fokusimi të pasmë

 • Element i parmë jo-rrotullues

Veçoritë e detajuara

 • Perspektivë natyrale me lëvizje

  Një lentë me gjatësi fokale standarde që ofron lëvizje pjerrësie dhe zhvendosjeje. Një sistem lundrimi optik, dhe mekanizmi i fokusimit të pasmë sigurojnë imazhe të mprehta nga 0.4m në pafundësi. Gjatësia fokale 45mm është idealja për të përfituar një prespektivë më afër natyrës.

 • Interval i gjerë lëvizjeje

  TS-E 45mm f/2,8 ofron fleksibilitet mahnitës, duke e mundësuar fotografin që të kontrollojë thellësinë e fushës dhe perspektivës me ±8° pjerrësi, ±11mm zhvendosje dhe ±90° rrotullim. Mekanizmi pjerrësi dhe zhvendosje është gjithashtu i pajisur me kyçje që të sigurojë shmangien e lëvizjeve të padëshiruara.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.
Më ndihmoni të zgjedh

Lens Guru Mobile App

Mësoni bazat e fotografisë dhe zbuloni se si lentet ndryshuese mund të bëjnë ndryshimin në fotografitë tuaja.

Canon Camera

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje EW-82

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-72II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 72mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 72mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 72mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 72C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 72mm.