Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

 • Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

  74º


  53º


  84º

 • Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

  16/11

 • Jo. i teheve të diafragmës

  8

 • Hapja minimale

  22

 • Distanca më e afërt e fokusimit (m)

  0.21

 • Zmadhimi maksimal (x)

  0.34

 • Informacion mbi largësinë

  Po

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës

 • Diametri i filtrit (mm)

  82

 • Maks. diametër x gjatësi (mm)

  88,5 x 106,9

 • Pesha (g)

  780

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

  0,85-0,51¹

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

  1,47-1,12

 • Kapak për lenten

  E-82 / E-82II

 • Kapaku i lentes

  EW-88B

Hard case

 • Kasë e butë

  LP1319

 1. ¹ Tubi i Zgjerimit EF12 II mund të përdoret me lente EF, por jo me EF 14mm f/2,8L USM dhe lentet që nuk mund të fokusohen me dorë.