Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

Një lente makro profesionale me zmadhimin 5x më të madh se në jetën reale, për të regjistruar detaje të pakapshme nga syri i njeriut.

Përfitimet

 • gjatësi fokale prej 65 mm (format 35 mm)

 • Fokus manual dhe jakë tripode e integruar

 • 24cm distanca më e afërt e fokusimit, deri në 5x nga përmasa reale

 • Element lentesh UD

 • përmasa e filtrit 58mm

Veçoritë e detajuara

 • Një lentë unike me fokusim manual e projektuar ekskluzivisht për fotografim makro

  MP-E65mm f/2,8 1-5X është ideale për subjekte shumë të vogla, e aftë të kapë subjekte deri në 5x nga përmasa reale. Ndërtimi i lentës përmban elemente të xhamit-UD për të shtypur devijimet kromatike të cilat bëhen shpesh të dukshme në zmadhimet e mëdha. Për fotografi me flesh, mund të lidhet Macro Ring Lite MR-14EX ose Macro Tin Lite MT-24EX.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra ndihmojnë që të sigurojnë ekuilibrim të saktë të ngjyrave dhe kontrast të lartë dhe shuajnë flakërimin dhe hijezimin duke thithur dritën që mund të reflektohet nga elementet e brendshme të lentës dhe sensori digital.

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

  Lentja e kalon informacionin e distancës te sistemi i blicit E-TTL II të aparatit për të siguruar matje optimale të blicit në çdo situatë fotografimi.

Related Accessories

 • Aksesor objektivi

  Lens Hood ES-68

  Një mbrojtës i dritës së lentes parandalon hyrjen e dritës sporadike në lente, duke shmangur shkëlqimet e padëshiruara që ndikojnë te fotografitë tuaja.

 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Unazë mbërthyeseje stativi B Black

  Bën të mundur që lentet më të gjata të montohen në tripod për lëvizje dhe ekuilibër më të mirë.
 • Aksesor objektivi

  Macro Ring Lite MR-14EX II

  Një blic Macrolite me performancë të lartë që ofron zgjidhje ndriçimi kreative për fotografët të fotografojnë imazhe nga afër, qoftë në vend apo në studio.
 • Aksesor objektivi

  Macro Twin Lite MT-24EX

  Merrni kontrollin e ndriçimit të makrofotografive me Macro Twin Lite MT-24EX. I projektuar për specialistët e makros, ai siguron gjithanshmëri si në drejtimin e dritës, ashtu edhe të energjisë.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.