Objektiva për DSLR

Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Një lente USM me zmadhim për përdorim të përgjithshëm, me Stabilizuesin e imazhit, ideale për udhëtime.

Përfitimet

 • INterval i jashtëzakonshëm zmadhimi për të gjithë trupat e montimit EF-S

 • Cilësi e shkëlqyer e imazhit

 • Me peshë të lehtë dhe kompakte

 • Stabilizuesi i Imazhit - deri në 3 kompensime ndalimi

 • USM AF e shpejtë pothuajse pa zhurmë

 • Veshjet Super Spectra

 • Apertura rrethore

 • Mbulim lenteje opsionale ekskluzive

Veçoritë e detajuara

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-72

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 67mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 67mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 67mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 67mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë e butë objektivi LP1016

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 67

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 67mm.