Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Lentja e zmadhimit EF 75-300mm f/4-5,6 III mbulon shumë gjatësi fokale telefoto të përdorura më së shumti dhe sjell imazhe me cilësi të jashtëzakonshme. Lentja është një partner i përballueshëm, kompakt për çdo kamerë EOS.

Përfitimet

  • Lentë zmadhimi telefoto e lirë
  • Motor DC autofokusi
  • Veshjet Super Spectra
  • Konstruksion me peshë të lehtë
  • Përmasa e filtrit 58mm
  • Distanca më e afërt e fokusimit 1.5m

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III

Zmadhim telefoto i lehtë


Kjo lentë telefoto zmadhimi 4x është ideale për fotografin kursimtar me një interes në shkrepjen e sporteve, jetës të egër ose portreteve. Së bashku me lenta të tjera telefoto, EF 75-300mm f/4-5.6 III ngjesh perspektivën dhe lejon fotografin që të kufizojë thellësinë e fushës.

Montim Lenteje Plotësisht Elektronik


Një motor AF i integruar siguron performancë të shpejtë autofokusimi. Diafragma elektromagnetike e lentës siguron kontroll jashtëzakonisht të saktë mbi pozicionimin e hapjes.

Veshja Super Spectra


Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.