Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Një lente USM me rendiment të lartë me Stabilizuesin e imazhit për t'u afruar më shumë tek aksioni, sportet dhe fauna e egër.

Përfitimet

 • Zmadhimi i fuqishëm, megjithatë i përballueshëm

 • Stabilizatori i imazhit me tre ndalesa

 • Elementi i lentes UD dhe veshjet Super Spectra

 • Hapja rrethore siguron mjegullim të sfondit të kënaqshëm

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

Veçoritë e detajuara

 • Zmadhim i madh i përballueshëm

  EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM e fuqishme, megjithatë me çmim të arsyeshëm do të tërheqë fotografët e natyrës dhe të sporteve që kërkojnë të marrin imazhe më të mprehtë kur rregjistroni gjatë mbajtjes në dorë. Kur vendoset në një një kamera EOS që përmban një sensor të madhësisë APS-C, lentja jep një kënd të shikimit prej pothuajse të barabartë me një lente 112-480mm në një DSLR me kuadër të plotë.

 • Stabilizuesi i Imazhit

  EF 70-300mm f/5-5.6 IS USM paraqet një Stabilizues të Imazhit (IS) me tre ndalesa, duke e bërë këtë një lente ideale për punën gjatë mbajtjes në dorë. Shpejtësitë e shkrehësit deri në tre ndalesa më të ngadalta sesa do të ishte përndryshe e mundshme mund të përdoren me asnjë rritje të dukshme në turbullimin e imazhit. Kur kaloni horizontalisht, sistemi IS mund të vendoset për të korrigjuar vetëm tronditjen vertikale të padëshirueshe dhe sistemi fiket kur kamera vendoset në një trekëmbësh.

 • Element lentesh UD

  Një element UD (shpërndarja shumë e ulët) i lentes prej xhami korrigjon shmangjet kromatike dhe siguron rezolucion dhe kontrast të lartë përgjatë sferës së zmadhimit. Vetëm xhami pa plumb, i këndshëm për mjedisin përdoret në ndërtimin e lentes.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

 • Mjegullim i sfondit i kënaqshëm

  Një diafragmë pothuajse rrethore, e cila kontrollohet në mënyrë elektromagnetike, u jep pjesëve jashtë fokusit një ndjenjë më të butë, më të barabartë dhe lejon që subjektet në fokus të dallohen ndaj një sfondi të turbullt.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-65 III

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP1222

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.