Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Një lente unike me zmadhim telefoto me Optikën me shpërhapje, me një madhësi mjaft më të vogël, e shkëlqyer për udhëtime.

Përfitimet

 • Elementi optik i zbërthimit (DO) me tre shtresa

 • Vetëm 9,99 cm në gjatësi

 • Stabilizuesi i imazhit

 • Fokusi automatik (AF) me shpejtësi të lartë me zëvendësimin e fokusit manual

 • Diafragma rrethore për një efekt të këndshëm "bokeh"

 • Bllokimi i unazës së zmadhimit

Veçoritë e detajuara

 • Embushur me teknologji

  Me elementin e saj optik të zbërthimit (DO) me shumë shtresa, teknologjitë e Stabilizimit të imazhit (IS) dhe të Motorit ultra-sonik (USM), lentja EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM është një moment vlerësimi i dizajnit të lenteve me saktësi të lartë.

 • Optike optike e zbërthimit (DO)

  Lentja EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM përfshin një element optik zbërthimi (DO) që zvogëlon madhësinë fizike lentes, ndërkohë që ruan cilësinë e imazhit. Elementi DO ndërthur karakteristikat e elementeve UD dhe të fluorit në një xham të vetëm. Rezultati është një nivel i lartë i kontrastit dhe mprehtësisë, si dhe një kontroll i rreptë mbi shmangiet kromatike.

 • Stabilizuesi i imazhit

  EF 70-300mm f/5-5.6 DO IS USM përfshin një Stabilizues të imazhit (IS) me tre ndalesa, duke e bërë këtë një lente ideale për të punuar me kamerën në duar. Shpejtësitë e obturatorit deri në tre ndalesa më të ngadalta se normalja mund të përdoren pa asnjë rritje në turbullimin e imazhit. Lëvizjet e mëdha në një drejtim të caktuar interpretohen automatikisht si panoramim dhe IS fiket në këtë plan.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motor ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Forca rrotulluese e shkëlqyer e mbajtjes siguron që pika e fokusit të arrihet me saktësi, pa regjistruar më tej.

 • Mjegullimi i këndshëm i sfondit

  Një diafragmë pothuajse rrethore, e cila kontrollohet në mënyrë elektromagnetike, u jep pjesëve jashtë fokusit një ndjesi më të butë, më të ekuilibruar dhe lejon që subjektet në fokus të dallohen nga një sfond i turbullt.

 • E integruar në sistemin EOS

  Modeli i lëvizjes së fokusit automatik (AF) lentes është përshtatur që të përputhet në mënyrë specifike me gamën më të fundit EOS, duke siguruar përfitime maksimale nga avantazhi i shpejtësisë së lentes. Lentja siguron një matje optimale të blicit duke i transmetuar informacionet e distancës te një sistem blici të përputhshëm E-TTL II të kamerës EOS.

 • Në harmoni me mjedisin

  Në përputhje me politikën e rreptë mjedisore të Canon, në optikën e lentes përdoren vetëm xhama pa plumb.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-65 III

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë e butë objektivi LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.