Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

E lehtë dhe kompakte, me një hapje të madhe dhe të shpejtë të diafragmës f/2.5, e përsosur si një lente makro për përdorim të përgjithshëm.

Përfitimet

 • Kënd shikimi standard 46°

 • Distanca më e afërt e fokusimit 23cm

 • Riprodhim i imazhit me 1/2 e përmasës reale

 • Sistem fokusimi automatik AFD

 • Përmasa e filtrit 52mm

 • Veshjet Super Spectra ulin hijezimin dhe flakërimin

Veçoritë e detajuara

 • Makro për shumë funksione

  Lentë makro me peshë të lehtë dhe kompakte për madhësi fotografimi deri 0.5x (gjysma e përmasës reale). Sistemi optik përdor një ndërtim lundrues për performancë në të gjitha distancat e fokusimit. Me një hapje të gjerë f/2.5, është i mundur turbullimi i bukur i sfondit. Kjo lentë me shumë funksione është ideale për portrete dhe përdorime të tjera përveç fotografisë makro.

 • Hapje e madhe f/2.5

  Një hapje maksimale prej f/2.8 lejon fotografim të shpejtë pa flesh në ambientet me dritë të dobët, plus thellësi të mirë në kontrollin e fushës.

 • Montim Lenteje Plotësisht Elektronik

  Si pjesë e të familjes të vlerësuar të lenteve EF, kjo lente është e pajisur me një motor af për të siguruar performancë të shpejtë dhe direkte AF. Lenta përfshin gjithshtu një diafragmë Elektromagnetike (EMD) e cila mundëson kontroll jashtëzakonisht të saktë, duke siguruar që hapja juaj e zgjedhur të ngelet e saktë dhe e qëndrueshme në çdo kohë.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra ndihmojnë që të sigurojnë ekuilibrim të saktë të ngjyrave dhe kontrast të lartë duke shuar gjithashtu hijezimin dhe thithur dritën që mund të reflektohet nga elementët e brendshëm të lentes dhe sensorët dixhitalë EOS.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-52II

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër Polarizues PL-C B 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  Filtër Mbrojtës 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  ND4-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  ND8-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Lente afër 250D 52mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP816

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.

 • Aksesor objektivi

  Macro Ring Lite MR-14EX II

  Një blic Macrolite me performancë të lartë që ofron zgjidhje ndriçimi kreative për fotografët të fotografojnë imazhe nga afër, qoftë në vend apo në studio.
 • Aksesor objektivi

  Macro Twin Lite MT-24EX

  Merrni kontrollin e ndriçimit të makrofotografive me Macro Twin Lite MT-24EX. I projektuar për specialistët e makros, ai siguron gjithanshmëri si në drejtimin e dritës, ashtu edhe të energjisë.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 52C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 52mm.