Canon EF 14mm f/2.8L II USM Specifikimet

LARGËSI FOKUSIMI E BARABARTË ME FILM 35 MM

Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)

81º,


104º,


114º

Konstruktimi i lentes (elementet/grupet)

14/11

Nr. i teheve të diafragmës

6

Hapja minimale

22

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0.2

Zmadhimi maksimal (x)

0.15

Informacioni mbi distancën

Po

Stabilizuesi i imazhit

Jo

Aktivizues AF

Ring USM¹

Diametri i filtrit (mm)

Mbajtësi i filtrit

Diametri maksimal x gjatësia (mm)

80 x 94

Pesha (g)

645

Zmadhimi – Tub zgjatues EF12 II

E papajtueshme

Zmadhimi – Tub zgjatues EF25 II

E papajtueshme

Kapaku lentes

E Integruar

KUTI E NGURTË

Kuti e butë

LP1016

Mbajtës G.F III (kapak III*)

NC¹

Mbajtës G.F IV (kapak IV*)

NC¹

Zgjatues EF1.4x II dhe EF2x II

E papajtueshme

Mohimi i përgjegjësisë

*Numri maksimal i Kapakut III/IV të lidhur. Në rastin e lenteve të zmadhimit, numri maksimal aplikohet te gjatësia fokale e shkurtër

Shënimi në fund të faqes

¹ Fokusim manual me kohë të plotë mekanik i integruar

¹ I papajtueshëm me Mbajtësin e filtrit xhelatinë III/IV.

¹ Not Compatible with Gelatine Filter Holder III/IV.