Keep it Canon

Përdorni Canon

Siguroni të jeni të suksesshëm - përdorni materiale origjinale Canon

Shikoni videon

Disenjim më i mirë

Materialet origjinale Canon janë krijuar për të ofruar sigurinë, cilësinë, si dhe vlerën që ju dhe klientët tuaj prisni nga pajisjet Canon.

Krijuar për të funksionuar në harmoni të përsosur

Si një kompani me cilësi të imazhit, pajisjet dhe materialet e printimit - bojë, tonerë, cilindër dhe pjesë rezervë - krijohen për të funksionuar në harmoni të përsosur, për të siguruar kështu performancë optimale dhe produktivitet maksimal.

imagerunner-advance-c3500-series

Cilësi e lartë printimi

Boja dhe toneri origjinal i nënshtrohet kontrollit të cilësisë nga Canon për cilësi të lartë dhe të vazhdueshme printimi:

- Imazhe me dendësi të lartë
- Gabime minimale të rregullimit
- Performancë e shkëlqyer transferimi

Prints

Printim produktiv, i sigurt

Bojërat dhe tonerët origjinal Canon sigurojnë printim më të shpejtë sipas kërkesës për të ndihmuar në rritjen e produktivitetit. Për më tepër, është certifikuar nga organi rregullator, si është testuar për të përmbushur të gjitha kërkesat e sigurisë së klientit.

- SDS: Fleta e të dhënave të sigurisë
- Analiza Ames test: analizë për kancer

Toner_Stop-Watch

Siguri maksimale, ndërprerje minimale

Cilindrat elektronike origjinale dhe pjesët rezervë Canon origjinal sigurojnë:

- Cilësi e qëndrueshme rezultatesh nga faqja e parë deri në faqen e fundit
- Qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të lartë
- Ndërprerje minimale
- Qëndrueshmëri optimale e cilindrave

Toner_Trophy

Energji më e ulët, më pak humbje

Përdorimi i tonerit origjinal Canon minimizon konsumin e energjisë dhe impaktin mjedisor:

- Rregullim i temperaturës së ulët
- Rendiment i lartë printimi
- Probleme minimale në printim

toner-spanner

Çfarë ndodh nëse unë nuk përdor materiale origjinale Canon?

Ka një sërë anësh të mundshme negative që mund të sjellin cilësi të dobët, dendësi të ulët ose imazhe të vijëzuara - duke ju harxhuar kohë dhe para. Këtu mund të përfshihet zhvillimi i tonerëve, transferimi ose rregullimi gabimeve, si dhe konsumimi më i shpejtë i Drunk dhe ITB.

built-to-work

Studime rastesh

Bizneset në të gjithë botën po përfitojnë nga përdorimi i materialeve origjinale Canon. Shikoni një përzgjedhje të historive të klientëve, si dhe sfidat me të cilat janë përballur dhe zbuloni se çfarë është realisht e rëndësishme për ta.

GEMS

Studim rasti

GEMS

Akademia amerikane GEMS është një institut arsimor që operon në të gjithë botën. Në një kompani ku qëllimi i së cilës është ruajtja e reputacionit të bazuar në cilësi, zbuloi arsyen se pse GEMS përdor vetëm materiale origjinale Canon.

Shikoni videon

Eurocom

Studim rasti

Eurocom

Partneri afatgjatë Eurocom i Canon me seli në Rumani ka përgjegjësinë e menaxhimit të grupeve me mbi 300 pajisje printimi. Me përgjegjësinë vjen rreziku. Në përpjekje për të minimizuar rrezikun, Eurocom blen vetëm materiale origjinale Canon për t'u siguruar se pajisjet e tyre funksionojnë vazhdimisht në mënyrë optimale.

Shikoni videon

Cantek

Studim rasti

Cantek

Cantek, partneri kryesor i Canon me seli në Bullgari, janë udhëheqësit e tregut për pajisjet multifunksionale të printimit. Zbuloni arsyen se pse ata mbështesin materialet origjinale të Canon, duke shitur më tepër se 150 ton bojë.

Shikoni videon

Kundër materialeve jo origjinale

Sigurohuni që të jetë origjinal. Kërkoni hologramin.

Mësoni më shumë