Telemetër me laser

Canon PowerShot GOLF

Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
0–40°C / 32–104°F
Dimensionet (Gj x Th x L)
Afro 31,0 × 58,9 × 91,2 mm
Pesha
151 g
POWERSHOT GOLF
POWERSHOT GOLF
POWERSHOT GOLF
POWERSHOT GOLF
POWERSHOT GOLF

Specifikimet

 • Funksioni me dridhje

  Telemetri dridhet për të konfirmuar matjen5

 • Përqendrimi në një pikë

  Matet objekti më i afërt nëse zgjidhen disa subjekte

 • Modaliteti i pjerrësisë

  Mat largësinë sipas pjerrësisë së rregulluar

 • Sipas rregullores së turneut

  Modaliteti i pjerrësisë mund të çaktivizohet për t’ju përmbajtur rregullave

 • Kamerë për fotografi dhe video

  Fotografi 11 MP dhe video Full HD6

 • Dizajn kundër ujit

  Standardet IPX4 për mbrojtjen ndaj kushteve atmosferike7

 • Pamje e qartë

  Optikë e cilësisë së lartë për mprehtësi dhe qartësi të shkëlqyer

 • Zmadhimi

  Shikim i barasvlershëm me 6x (12x kur përdoret zmadhimi dixhital8)

 • Stabilizuesi i imazhit

  Stabilizim optik i imazhit për pamje të qëndrueshme

 • Matje e shpejtë

  Afro 0,8 sekonda9

 • Nisje e shpejtë

  Gati për të nisur lojën e golfit kurdo të jeni ju gati, pa pritje

 • Karikim me USB

  Zgjidhje praktike me USB Type-C®10 (USB 2.0)

 • Kursen energji

  Opsione të fikjes automatike dhe çaktivizimit automatik të inkuadruesit

Specifikimet në detaje

Telemetër

 • Gama
  Distanca: Rreth. 7.0–800 yd. (afro 6.4–732 m, deri te objekti i matur)1
 • Saktësi në gjetjen e rrezes
  ±1.0 yd. (±0.91 m) (për më pak se 100 yd. ose 91 m)
  ±2.0 yd. (±1.83 m) (për më shumë se 100 yd. ose 91 m)2
 • Matje në rritje
  Distanca e rregulluar për pjerrësi (rreshti i sipërm) 0.5 yd. / m
  Distanca në vijë të drejtë (rreshti i poshtëm) 0.5 yd. / m
 • Zmadhimi
  6x (12x digjital)3
 • Funksione specifike të telemetrit
  Matje e distancës në vijë të drejtë dhe me rregullim pjerrësie, treguesi i çaktivizimit të funksionit të pjerrësisë, kyçje e shtyllës së flamurit, gjetje e vazhdueshme e rrezes, dridhje, foto/filma me rezultate të mbivendosura të matjeve
 • Klasifikimi i laserit
  IEC 60825-1: produkt laseri i klasit 1
  FDA 21 CFR Part 1040.10: produkt laseri i klasit I

Sensor imazhi

 • Tipi
  Sensor CMOS 1/3 inç
 • Pikselët Efektive
  Afro 11 megapikselë
 • Piksel Gjithsej
  Afro 13,5 megapikselë (Formati i kuadrit 4:3)

Unaza e kontrollit

 • Gjatësia vatrore
  51 mm (i barasvlershëm me afro 410 mm (barasvlerë e 35 mm))
 • Zmadhimi
  2x dixhital
 • Hapja maksimale e diafragmës
  f/3.9 (E fiksuar, pa kontroll të hapjes)
 • Stabilizim Imazhi
  Optikë (Gjithmonë në sistemin e ndërrimit të lentes, korrigjim me 2 boshte (Horizontal/Vertikal))4
 • Fushëpamja reale (foto)
  Afro 6° / 3° (at 410/820 mm) (Matje me telemetër me laser)
 • Fushëpamja reale (film)
  Afro 5,5° / 2,8° (në 410/820 mm)
 • Fushëpamja e dukshme (foto)
  Afro 34,6° / 34,6° (në 410/820 mm) (Matje me telemetër me laser)
 • Fushëpamja e dukshme (film)
  Afro 31,9° / 31,9° (në 410/820 mm)
 • Fushëpamja 1000m (foto)
  Afro 105 m / 52 m (në 410/820 mm) (Matje me telemetër me laser)
 • Fushëpamja 1000m (film)
  Afro 96 m / 49 m (në 410/820 mm)

FOKUSIMI

 • Tipi
  Pikasje kontrasti (mbulim afro 100%)
 • Sistemi AF / Pikët
  AF me një shkrepje
 • Fokusim Manual
  Jo
 • Distanca më e Vogël e Fokusimit
  [Matje + Fotografi] Afro 7,0 yd. (afro 6,4 m)
  [Vetëm fotografi] Afro 4,4 yd. (afro 4 m)

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e Matjes
  Matja e qendrës mesatare të përafërt (fikse)
 • Kompensimi i Ekspozimit
  ±3 nivele në rritje 1/3-nivelëshe
 • Ndjeshmëria ISO

  Indeksi i ekspozimit të rekomanduar

  AUTO (fikse 100 – 3200)

Shkrehësi

 • Shpejtësia
  AUTO (1/8000 - 1/30)5

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  AUTOMATIKE (fikse)

optik

 • Tipi
  OLED 0.39-inçësh EVF
 • Numri i pikave
  2,36 milion pika
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 100%6
 • Pika e syrit
  Afro 20 mm (Distanca e syrit nga lentja në –1 m–1 nga fundi i objektivit të okularit)
 • Korrigjim i Dioptrisë
  Afro -3 në +1 m-1 (dpt)
 • Shpejtësia e freskimit
  59,94 fps

Monitori LCD

 • Tipi
  Vetëm inkuadruesi

Shkrepja

 • Modalitetet
  AUTO7
 • Regjistrimi i vazhdueshëm
  -
 • Kohëmatës intervali
  -

Llojet e Skedave

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG (Në përputhje me rregullin e dizajnit për sistemin e skedarëve të kamerës 2.0 dhe Exif 2.31)
 • Lloji i Filmit
  MP4 (NTSC/PAL Video H.264 / MPEG-4 AVC / Audio MPEG-4 AAC-LC (stereo))
 • Regjistrimi sinkron RAW+JPEG/HEIF
  N/A

Piksela regjistrimi / Kompresion

 • Madhësia e Imazhit
  3840×2880 (4:3) (fotografi statike)8
 • Madhësia e Filmit
  Full HD: 1920×1080
  29.97/23.98 fps (NTSC), 25.00 fps (PAL)9
 • Gjatësia e Filmit
  59 sek.
 • Mikrofon
  Stereo (Nuk ka mikrofon të jashtëm në terminal)
 • Altoparlanti
  Jo
 • Dalje HDMI
  Jo
 • FOKUSIMI
  AF i vazhduar
 • ISO
  AUTO (fikse 100 – 3200)

Veçori të tjera

 • GPS
  -
 • Gjuhët e Menysë
  18 gjuhë (anglisht, gjermanisht, frëngjisht, holandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, ukrainisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, rusisht, turqisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, japonisht. Gjuhët e disponueshme mund të ndryshojnë sipas tregut)

Lidhshmëria

 • Lidhje me kabllo
  USB Type-C® Hi-Speed USB (USB 2.0)
 • Lidhshmëri Wireless
  -
 • Aplikacionet
  -

Memoria

 • Tipi
  Karta memorieje microSD / microSDHC / microSDXC
  * Në pajtim me UHS-I (rekomandohet SD Speed e klasit 6 e lart për video)

Sistemet e Operuese që mbështeten

 • PC
  E njohur si një pajisje ruajtëse USB. Kur është lidhur me kompjuterë dhe pajisje celulare të përputhshme; imazhet në kartën e memories mund të shfletohen dhe importohen (shpejtësia e transferimit: e barasvlershme me Hi-Speed USB (USB 2.0))
 • Macintosh
  E njohur si një pajisje ruajtëse USB. Kur është lidhur me kompjuterë dhe pajisje celulare të përputhshme; imazhet në kartën e memories mund të shfletohen dhe importohen (shpejtësia e transferimit: e barasvlershme me Hi-Speed USB (USB 2.0))

Energjia

 • Bateri
  Bateri e integruar e karikueshme me jone litiumi
 • Jeta e Baterisë
  Koha e shikimit: afro 200 min.
  Numri i pozave të mundshme: afro 200
  Koha e filmimit: afro 70 min.
  * Me bateri të re në karikim të plotë, në temperaturë ambienti (23°C / 73°F)
 • Treguesi i Baterisë
  Ekran me 4 nivele
 • Kursimi i Energjisë
  Fikja automatike: 5 sek. / 10 sec. / 15 sec.
  Inkuadruesi i çaktivizuar: 1 min. / 3 min.
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Pajisje karikimi me USB e disponueshme në treg që mbështet 5V 1A ose më shumë
  Adaptor USB PD-E1 (rekomandohet)
  (Mund të karikohet dhe/ose të furnizohet me energji njëkohësisht me USB Type-C®)10

Aksesorët

 • Kasa e butë / kasa kundër ujit
  Kasa (e përfshirë)
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë (opsionalë)
  Adaptor USB PD-E1 (opsional)
 • Tjetër
  Kabllo e ndërfaqes IFC-100U (opsionale)

Speficikimet fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  0–40°C / 32–104°F
 • Diapazoni i lagështisë
  10–90%
 • Rezistenca ndaj ujit/pluhurit
  E barasvlershme me IPX411
 • Montim Tripodi
  -
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 31,0 × 58,9 × 91,2 mm
 • Pesha
  151 g12
USB Type-C® dhe USB-C® janë marka tregtare të regjistruara të USB Implementers Forum.
Të gjitha markat e tjera tregtare janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.
 1. Rrezja mund të kufizohet nga objekti i matur ose mjedisi.
 2. Matje në vijë të drejtë, bazuar në standardet e testimit të Canon. PowerShot GOLF është një telemetër i thjeshtë; rezultatet e matjes nuk duhet të përdoren për regjistrime zyrtare apo përdorim të ngjashëm.
 3. Përdorimi i zmadhimit digjital 12x rezulton në cilësi më të ulët të imazhit kur është e barabartë me afërsisht 820 mm, që i atribuohet përdorimit të zmadhimit digjital.
 4. E pajisur me stabilizuesin e Imazhit optik për të përmirësuar shkrepjen e fotografive dhe videove, si edhe përvojën e përdoruesit të pamjes së qartë kur përdoret Inkuadruesi elektronik. (matja standarde CIPA nuk është e mundur)
 5. Shpejtësia e obturatorit nuk tregohet në inkuadrues
 6. Në vijën e syrit afro 20 mm
 7. Përzgjedhja e modalitetit të shkrepjes nuk është e disponueshme
 8. Përshtatja e cilësisë së imazhit nuk është e disponueshme. Cilësia e imazhit ulet kur është e barasvlershme me afro 820 mm, për shkak të zmadhimit dixhital.
 9. Madhësia e regjistrimit të filmit nuk është e ndryshueshme. Cilësia e imazhit ulet kur është e barasvlershme me afro 820 mm, për shkak të zmadhimit dixhital.
 10. Karikimi me USB mund të mos fillojë automatikisht nëse bateria është e karikuar gati plotësisht. Për rezultate më të mira, karikoni bateritë në një temperature prej 5°C deri në 40°C. Koha e karikimit me Canon PD-E1 është afro 2 orë e 30 min.
 11. Kapaku i kontakteve duhet të jetë i mbyllur në mënyrë të sigurt për të ruajtur rezistencën ndaj ujit. Ndonëse telemetri vjen me ndërtim kundër ujit, kjo nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e pikave të ujit në telemetër.
 12. Pesha e produktit, duke përfshirë një kartë të pajtueshme memorieje dhe baterinë e integruar, sipas udhëzimeve të CIPA.