SELPHY CP910

Printeri kompakt për fotografi për printime me cilësi laboratorike kudo. Me suport Wi-Fi dhe AirPrint™ është ideal për printim pa kabllo nga smartfonë dhe kamera dixhitale.

SELPHY CP910

Përfitimet

 • Printer fotografish ultra-portativ i cili është perfekt për të printuar kudo.
 • Wi-Fi me suport AirPrint™ për printim të lehtë nga smartfonë dhe kamera të pajtueshme.
 • Prodhoni kujtime që do të zgjatin me printimet e gjalla, të forta me cilësi laboratorike
 • Printoni me lehtësi fotografi me një lustër me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim pa ndryshuar letrën e fotografisë
 • Drejtimet në ekran të thjeshta, të drejtpërdrejta e bëjnë printimin të thjeshtë për të gjithë familjen.
 • Elasticitet i madh me printim direkt nga kartat e memories dhe pajisjet USB
 • Gëzoni paqen mendore me kostot e përcaktuara për printim
 • LCD i madh me anosje për përdorim dhe shikim të lehtë
 • Funksionet e gjerësishme të fotove ID me Face Frame Guide dhe një numër të madh përmasash të pranuara
 • Optimizimi Automatik i Imazhit korrigjon imazhet në mënyrë inteligjente për rezultate mahnitëse

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon SELPHY CP910

Printer fotografik ultra kompakt, portativ


Printeri fotografik SELPHY CP910 përshtatet në mënyrë të përsosur kudo në shtëpinë tuaj dhe është aq portativ sa për t'u marrë në festa dhe ngjarje familjare.

Lidhshmëri e zgjeruar Wi-Fi


Suporti Wi-Fi ju lejon të printoni shpejt dhe lehtë nga kamerat e pajtueshme dhe PC-të pa përdorur kabëll.

Shikoje, kape, printoje


Pikat e aksesit wireless të integruara ju lejojnë të lidheni dhe printoni direkt nga smartfoni juaj. Për lehtësi maksimale, suporti AirPrint™ ju lejon të printoni nga pajisjet e pajtueshme Apple pa instaluar asnjë softuer.

Printim me cilësi laboratorike në shtëpi


Kushdo mund të printojë me cilësi profesionale në më pak se 1 minutë fotografi që zgjatin shumë Teknologjia e sublimimit të pigmentit siguron thellësi mahnitëse dhe gradim të ngjyrave pa pritur.

Kujtime që zgjatin


Një veshje speciale mbron secilin printim kundër spërkatjeve, derdhjeve dhe zbehjes, zgjat deri në 100 vjet të kur ruhet në album. Mund të aplikoni edhe lustër me gjysmë-shkëlqim për të parandaluar më tej shenjat e gishtave dhe të krijoni një ndjesi të ngjashme me printimet e zakonshme laboratorike pa nevojën për të ndërruar pjesët e konsumueshme.

E thjeshtë për t'u përdorur


Kushdo mund të printojë me dizajnin e thjeshtë i cili përfshin një LCD 6.8 cm (2.7") me anosje për shikim të lehtë dhe meny intuitive me udhëzime në ekran për navigim të thjeshtë.

Mos u habit


Ji nën kontroll të plotë të kostove të printimit me një numër të caktuar printimesh me çdo pako pjesësh të konsumueshme

Printoni në mënyrën tuaj


Për printime të shpejta thjesht lidhni kamerën tuaj të pajtueshme me PictBridge drejtpërdrejt me kamerën. Gjithashtu mund të printoni nga një sërë kartash me memorieje ose pajisje USB për më shumë elasticitet.

Printimi i Identifikimit Fotografik


Qoftë për përdorim personal ose profesional, ID Photo Print me Face Frame Guide ju lejon të krijoni dhe printoni foto ID-je në një sërë përmasash të pranuara.

Sfera e madhësive të printimit


Printeri ofron shumë mënyra për të ndarë kujtimet tuaja përfshirë printime kartoline, katror ose kartë krediti - të gjitha në kohë super të shpejtë.

Zgjeroni fotot tuaja


Optimizimi Automatiik i Imazhit me zbulimin e Skenës dhe Fytyrës siguron rezultate të shkëlqyera. Korrigjon në mënyrë inteligjente papërsosmëritë e imazhit ndërkohë duke ulur zhurmën e padëshiruar, duke i dhënë printimeve tuaja më shumë qartësi dhe pasuri.

Printim në lëvizje


Printoni në lëvizje brenda ose jashtë me Paketën e BaterisëNB-CP2L opsionale të ngarkueshme (kërkon Adaptuesin e Ngarkimit CG-CP200). Një ngarkim i vetëm jep mbi 36 printime të madhësisë së kartolinës. Kapaku opsional i pluhurit DPC-CP100 siguron printime cilësore edhe kur printoni jashtë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon SELPHY CP910, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Instant wireless printing

Shtypjen pa tel menjëhershëm

Easy printing from Apple devices

Printim i lehtë nga pajisjet Apple

Fast, lab quality prints

Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit

Large, easy-to-view tilt-up LCD

LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje

Compatible with SD cards

I ndërveprueshëm me kartat SD

Select from glossy or semi-gloss finish

Zgjidhni mes lustrimit me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim

Convenient printing from USB stick

Printim i leverdisshëm nga pajisja USB

Advanced size options for ID Photos

Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit

Intelligent correction

Korrigjim intelegjent

Long-lasting Canon quality

Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

Print on the go

Printimi në lëvizje

Print only the best part of your image

Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj

Postcard size prints

Printime të madhësisë së kartolinës

Square size prints

Ngjitëse me përmasa katrore

Credit card size stickers

Ngjitësa me madhësi karte kredie

Creative mini-sticker printing

Printimi i mini-ngjitësave krijuese

 • Compact Photo Printer SELPHY CP910

 • Paper Cassette PCP-CP400 (Postcard size)

 • Compact Power Adapter CA-CP200 B

 • AC Cable

 • User Manual Kit