Canon Connect Station CS100

Një mënyrë e lehtë për t'i ruajtur, për t'i parë dhe për t'i ndarë fotografitë dhe filmat tuaj në një vend të vetëm

Zbuloni mënyrën e lehtë për të ruajtur, shijuar dhe ndarë fotografitë dhe filmat tuaj në shtëpi. Transferoni aventurat tuaja më të fundit me vetëm një trokitje në kamerën tuaj me NFC ose ngarkoni dhe shkarkoni me lehtësi imazhet nga pajisja juaj celulare me aplikacionin Connect Station. Më pas shijojini në televizorin tuaj HD ose ndajini me shokët dhe me familjen tuaj në linjë.

0%

  Lidhuni me Canon

  Connect-with-canon

  Lidhuni me Canon

  Zbuloni si kamerat, printerët tanë dhe Connect Station CS100 të lidhur në mënyrë të përsosur e bëjnë më të lehtë se kurdo t'i ndani, t'i printoni, t'i ruani si kopje rezervë e t'i shijoni fotografitë dhe filmat tuaj.

  IMPORTONI

  Import

  Importoni me lehtësi të gjitha imazhet tuaja nga shumë pajisje

  Importimi i imazheve nga shumë pajisje është i lehtë falë lidhjes me NFC dhe Wi-Fi të Connect Station, aplikacioni Connect Station për pajisjet celulare, mundësisë së lidhjes me USB dhe foleve të kartave të memories. Një dalje HDMI ju lejon që t'i shijoni imazhet në Full HD në televizorin tuaj. .

  RUANI

  Store

  Shijoni fotografitë dhe filmat nga pajisje të ndryshme në një vend të vetëm

  Ruani fotografitë dhe videot nga kamera dhe kompjuteri juaj, si dhe fotografitë nga smartfoni juaj dhe pajisjet e tjera, në njësinë e diskut të ngurtë me 1 TB të Connect Station.

  NDANI

  Ndajini imazhet në median sociale, në renë kompjuterike ose në një stacion tjetër Connect Station

  Shijoni pamjen e imazheve në Full HD dhe më pas ndajini ato me shpejtësi dhe me lehtësi në median sociale, në renë kompjuterike ose një një stacion tjetër Connect Station.

  Share

  Transferimi i imazheve me lehtësi

  Importoni me shpejtësi imazhet nga kamera juaj me NFC, nga kompjuteri, kartat e memories dhe pajisjet me USB

  Teknologjia NFC dhe Wi-Fi ju lejon të transferoni me lehtësi fotografitë dhe videot tuaja më të fundit te Connect Station nga një kamerë ose videokamerë me NFC e Canon me vetëm një trokitje. Importoni pa tela imazhet ekzistuese nga biblioteka në kompjuterin tuaj nëpërmjet rrjetit të shtëpisë me Wi-Fi ose përdorni foletë e kartës së memories dhe lidhjen me USB për të importuar krijimet tuaja më të fundit nga shumë pajisje. Do të thotë se mund t'i shijoni të gjitha momentet tuaja të çmuara në ekranin e madh në shtëpi për një çast.

  Aplikacioni i posaçëm i pajisjes celulare

  Shkarkimi dhe ngarkimi i shpejtë dhe i lehtë i skedarëve nga pajisjet tuaja celulare

  Shkarkoni aplikacionin falas Connect Station për pajisjet iOS dhe Android dhe lidheni automatikisht me pajisjen tuaj celulare për një shfletim, transferim dhe ndarje të shpejtë dhe me lehtësi të skedarëve. Mund të shkarkoni ose ngarkoni me lehtësi imazhet dhe filmat, si dhe t'i shikoni dhe t'i organizoni ato te Connect Station nëpërmjet një ndërfaqeje të lehtë në përdorim që është e optimizuar për tablet dhe për telefon.

  Mbani gjithçka në një vend të vetëm

  Ruani fotografitë dhe filmat nga pajisje të ndryshme në një vend të vetëm

  Bashkojini të gjitha fotografitë dhe videot tuaja në një vend të vetëm falë lidhjeve me shumë pajisje dhe njësisë së diskut të ngurtë me 1 TB të Connect Station. Ndërfaqja e thjeshtë në përdorim e bën më të lehtë organizimin e fotografive në albume dhe shikimin e fotografive e videove tuaja. Mund të krijoni kopje rezervë në një njësi të jashtme të diskut të ngurtë me 1 TB për të qenë edhe më të qetë.

  one-place

  Ndarja me lehtësi

  Ndajini imazhet në median sociale, në renë kompjuterike ose në një stacion tjetër Connect Station
  Ndajini fotografitë dhe filmat tuaj me shpejtësi dhe me lehtësi në rrjetet sociale ose në një stacion tjetër Connect Station. Mund të ngarkoni përmbajtje në shërbimet e resë kompjuterike ose në rrjetet sociale si "Flickr®", "Facebook™" dhe "Google™" për kopjim e ndarje me lehtësi. Një dalje HDMI ju lejon të shijoni imazhet në Full HD me familjen dhe me shoqërinë në televizorin tuaj.

  share-to-connect

  Printoni pa tela

  Printoni drejtpërdrejt nga Connect Station te printeri juaj pa tel

  Shfletoni. Zgjidhni. Printoni. Stacioni Connect Station lidhet me printerin pa tel duke ju dhënë lirinë t'i printoni imazhet tuaja për t'i vendosur nëpër shtëpi ose për t'i ndarë me familjen dhe me shokët tuaj. Thjesht eksploroni fotografitë tuaja në televizor dhe zgjidhni të preferuarat për printim.

  * Ndarja e filmave me aplikacionin Connect Station vjen në pranverën e vitit 2017

  wireless-printers

  Specifikimet

  Zbuloni më shumë për veçoritë e Connect Station CS100 dhe se çfarë mund të bëjë ai.

  Importoni fotografitë dhe filmat nëpërmjet Wi-Fi dhe NFC

  Importoni fotografitë dhe filmat nëpërmjet Wi-Fi dhe NFC

  Dërgoni dhe merrni

  Dërgoni dhe merrni nga stacione të tjera Connect Station

  Plotësisht të lidhur

  Plotësisht të lidhur

  1 TB hapësirë ruajtëse

  1 TB hapësirë ruajtëse

  Shiko specifikimet e plota

  Mësoni dhe eksploroni

  Si të konfiguroni Connnect Station CS100

  Si të konfiguroni dhe të përdorni Connnect Station CS100

  Kjo seri videosh do t'ju drejtojë për konfigurimin, lidhjen, transferimin, shikimin, ndarjen dhe krijimin e kopjeve rezervë për kujtimet tuaja të çmuara.


  Shikoni videot

  Rekomanduar për ju

  Produktet të pajtueshme

  Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

  eosbeginners

  EOS për Fillestarët

  Pajisuni me fotografinë DSLR, duke shijuar më kontrolle më kreative me një kamerë që është e lehtë të përdoret dhe sjell foto dhe video me pamje të shkëlqyer.

  register

  Regjistroni produktin tuaj

  Na tregoni më shumë për veten dhe regjistrohuni për letërnjoftimet You Connect të Canon - plot me inspirime, lajme dhe këshilla.