Çojini fotografitë tuaja në një nivel tjetër me EOS 750D

Çojini me lehtësi fotografitë tuaja në një nivel tjetër me teknologjinë më të fundit DSLR dhe modalitetin Automatik inteligjent të skenës.

0%

  Çojini fotografitë tuaja në një nivel tjetër me EOS 750D

  Gama e modaliteteve të regjistrimit

  Nxirrni me lehtësi imazhe mbresëlënëse duke përdorur teknologjinë më fundit DSLR me modalitetet Bazë dhe Krijuese, të cilat ju lejojnë të keni më shumë ose më pak kontroll, sipas dëshirës suaj.

  Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

  Eksploroni këndet krijuese të fotografimit dhe provoni aksesin e thjeshtë dhe intuitiv te kontrollet duke përdorur ekranin me prekje LCD me kënde të ndryshme 3,0" (7,7cm)

  Kuadruesi inteligjent

  Kamera EOS 750D ka një Kuadrues inteligjent që ju siguron një eksperiencë shumë më të përmirësuar gjatë regjistrimit. Kur shikoni në kuadrues, mund të shikoni shumë më lehtë pikën e fokusit dhe çdo zonë aktive AF, dhe informacionet e regjistrimit janë të paraqitura qartë.

  19 pika të ndër-llojshme AF për ndjekjen të saktë të subjektit

  Ndiqni aksionin e shpejtë falë sistemit të shpejtë dhe të saktë të fokusit automatik që përfshin 19 pika AF të tipit të kryqëzuar.

  Procesori i shpejtë për aksionin

  Një procesor i fuqishëm DIGIC 6 siguron regjistrime me rezolucion të plotë në 5 kns - kështu që nuk do ta humbisni asnjëherë atë momentin vendimtar.

  Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

  Nxirrni fotografi të paharrueshme në kushtet e ndriçimit të dobët pa përdorur blicin falë një diapazoni të madh të ndjeshmërisë ISO - ISO 100-12800 (mund të zgjerohet në ISO 25600)

  Lidhuni dhe ndani me lehtësi imazhet tuaja me të gjithë botën

  Wi-Fi / NFC

  Wi-Fi / NFC

  Me Wi-Fi dhe NFC mund të lidheni me shpejtësi dhe t'i transferoni imazhet dhe filmat në smartfonë, tabletë dhe printerë të përputhshëm, ose te stacioni Canon Connect Station, për t'i ndarë me lehtësi me rrjetet tuaja sociale.

  Regjistrimi në largësi

  Regjistrimi në largësi

  Kontrollojeni kamerën tuaj në largësi nga një smartfon ose një tablet duke përdorur aplikacionin Canon Camera Connect.

  Regjistroni filma kinematografikë në Full HD me po aq lehtësi sa edhe fotografitë

  Regjistroni filma me detaje të mrekullueshme në Full HD me një ngjyrim kinematografik falë kontrollit të kamerës DSLR mbi thellësinë e fushës. Regjistroni filmat tuaj në formatin MP4 për një ndarje më të shpejtë në internet dhe një transferim më të lehtë te pajisjet e tjera.

  Rezultate më të qeta

  Regjistroni me lehtësi filma në Full HD me Hybrid CMOS AF III për të ndjekur lëvizjet dhe për ta fokusuar butësisht nga njëri subjekt te tjetri.

  Jepini fuqi krijimtarisë suaj me modalitetet e lehta të regjistrimit

  Lëreni kamerën të punojë për ju dhe nxirrni me lehtësi fotografi krijuese duke përdorur një seri modalitetesh të skenës

  Fëmijet

  Ushqimet

  Skena Natën Gjatë Mbajtjes Në Dorë

  Monokrom

  Modalitetet e filmave krijues

  Zgjerojeni gamën e mundësive të regjistrimit në filma me veçoritë si Efekti i miniaturës në film.

  Aplikacioni Canon Photo Companion

  Aplikacioni Canon Photo Companion

  Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë – që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

  Zbuloni më shumë

  Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion në iTunes
  Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion për Android

  Specifikimet

  Zbuloni më shumë mbi veçoritë e kamerës EOS 750D dhe se çfarë mund të bëjë ajo.

  24,2 MP

  Prodhoni imazhe me cilësi të shkëlqyer që janë të mbushura me detaje.

  Sistemi AF me 19 pika

  Fokusohuni te subjektet kudo ku janë në fotografinë tuaj.

  DIGIC 6

  Përpunimi i fuqishëm me DIGIC

  Wi-Fi / NFC

  Lidhuni dhe ndani me lehtësi

  Hybrid CMOS AF III

  Provoni fokusimin e butë të vazhdueshëm kur shkrepni filma dhe foto në metodën Live View.

  Filma me HD të Plotë

  Regjistroni filma me rezolucion deri në 1080p dhe një shpejtësi të kuadrove 30 kns me hyrjen e mikrofonit.

  5 kns

  Kapni të gjithë aksionin.

  Ekrani LCD me kënde të ndryshme

  Regjistroni nga kënde të larta dhe të ulëta.

  Shiko specifikimet e plota

  Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

  Mbështetja për produktin

  Ejani dhe shikoni

  Stories

  Historitë

  Ejani dhe shikoni

  Techniques

  Teknikat

  Eksploroni këtu

  Product

  Produktet e prezantuara

  Mësoni më shumë