Kamera DSLR

Canon EOS 70D

Kap momentin e shtatë imazheve nw sekondë

Përfitimet

 • Kap çdo detaj me 20,2 megapiksel APS-C CMOS sensor dhe procesor DIGIC 5+

 • Ndiq veprimin me 19 pikë të sistemit AF me lloj të kryqëzuar dhe 7 fps fotografimin e vazhdueshëm me rezolucion të plotë.

 • Incizo filma mahnitëse me Full-HD të shpejtë, të qetë, auto fokus të saktw duke iu faleminderuar Canon-it Pixel së dyfishtë me teknologji CMOS AF

 • Kontrollojnë aparatin tuaj nga distanca dhe në çast shiko imazhet tuaja me Wi-Fi *

 • Vazhdo filmimin kur nivelet e ndriçimit bien falë ISO 12800 (H:25600)

 • Merrni kontrollin e aparatit tuaj dhe jepi formë subjekteve tuaja nga kënde të shumëfishta me një ekran me prekje të Vari-angle

Veçoritë e detajuara

 • 20,2-megapiksel me sensor CMOS dhe DIGIC 5+

  Performancë e lartë e EOS 70D kombinon një 20,2-megapiksel sensor APS-C CMOS dhe një DIGIC 5 + procesor fotoje të fuqishme për të dhënë një imazh 14-bit që janë të paketuara me detaje dhe qartësi. Ngjyrat riprodhohen saktësisht ndërsa shkallëzimi i toneve është i vogël dhe natyral.

 • Kap momentin

  Kapja e fotos së shkëlqyer të veprimit te shpejt si sportet apo kafshë të egra është e lehtë me fotografimin e vazhdueshëm me rezolucion të plotë 7fps dhe një performance të larte me 19 pikë AF me lloj të kryqëzuar, e cila siguron precizitet te larte, përgjegjshmëri dhe saktësi për të kapur momentin me cilësi të lartë të imazhit.

 • Pixel CMOS AF te dyfishte

  EOS 70D është kamera e parë në funksion të dyfishtë të Canon CMOS pixel me Teknologji AF, duke mundësuar auto përqendrim te shpejtë dhe të qetë automatik derisa vazhdon fotografimi. Çdo piksel përmban dy dioda fotosh që mund të lexohen si të pavarur gjatë përqendrimit automatik ose së bashku për të kapur imazhin.

 • Filma me HD të Plotë

  EOS 70D ofron një video mahnitëse Full-HD (1080p) me një auto fokus të shpejt duke iu faleminderuar teknologjisë unike të dyfishtë Canon Dual Pixel CMOS AF. Eksploro kreativitetin tuaj me stereo zërim, kontroll të plotë manuale dhe shkallë të përzgjedhur të imazhit.

 • Shkëmbim dhe kontroll të Wi-Fi

  Regjistroni nga larg nga këndvështrime alternative: lidhni dhe kontrolloni EOS 70D 6D tuaj duke përdorur PC, Mac ose një telefon tuaj të zgjuar. Imazhet mund të shikohen dhe barten pa tela dhe në çast t'i ndani ato me familjen dhe miqtë.

 • Rendiment i fuqishëm në dritë të paktë

  Edhe po të bie niveli i dritës, EOS 70D vazhdon të punoj. Ofron një ISO gamë deri në 12800 – të pa shpenzueshme deri në 25600 – në mënyrë që ju të kapni foto të dorës së parë edhe në një ambient pa dritë të mjaftueshme dhe pa përdorur dritën ndriçuese.

 • Fotografo qetë nga gjitha anët e mundshme

  Përdor kontrollet me prekje intuitive për të fotografuar nga këndet unike apo jo të përshtatshme me një 7,7 cm (3,0”) 3:2 kënde të ndryshme me pamje të pastër II LCD me ekran të ndjeshëm me prekje e cila përmban 1.040.000 pika të rezolucionit të lartë të rishikimit. Kalo në Live View për të kapur këndet më të mira dhe për të ndihmuar kompozimin e fotove tuaja.

 • Kuadruesi inteligjent me mbulim prej 98%

  Kënaquni me një pamje më të madhe, të rritur duke përdorur kuadruesin inteligjent cila ofron mbulim prej 98%, pamje relaksuese me një 22 mm dhe paraqet informacion të nevojshëm të fotografisë dhe një nivel elektronik për t'iu ndihmuar të kapni foton më të mirë.

 • Tipare krijues të skicuar për ju

  Ruani hollësinë si në pjesët e theksuara, ashtu edhe hijet me modalitetin e regjistrimit me sferë të lartë dinamike të EOS 6D dhe krijoni imazhe të përbëra me veglën e tij me shumë ekspozime. Rrit stilet tuaja me një gamë të filtrave kreativ siç janë efekti i kamerës lodër apo miniaturë.

 • Eksperimento me sisteme gjithëpërfshirëse EOS

  EOS 70D është i pajtueshëm me shtrirjen e plotë të EF-së së Canon-it dhe lentat EF-S dhe seritë EX Speedlites nw mënyrë ju të avanconi tutje me aftësi tuaja fotografike me lente tjera shtesë dhe rrezeve shkrepëse.*Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit.

Specifikimet

 • CMOS 20,2 megapiksel

 • Vazhdueshëm me AF në filma

 • Rregjistrimi me shpejtësi të lartë

 • 19 pika të ndër-llojshme AF për ndjekjen të saktë të subjektit

 • Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

 • Një ekran i madh prekje për pamje të qarta

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

 • Filma mahnitës 1080p

 • Ndani imazhet tuaja dhe kontrolloni kamerën tuaj përmes Wifi

 • Personalizoni ekrani treguesi i kuadrit

 • Niveli i aparatit tuaj për horizonte drejt

 • Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

 • Kontrolli Speedlites nga aparati juaj nga larg

 • Kreative të kombinuar imazhe

 • Redakto dhe procesin e imazhet RAW më parë në aparat fotografik