EOS 6D

Një DSLR 20,2 megapiksel që paraqet një sensor me kuadër të plotë dhe dizajn kompakt. Ideal për fotografitë e portretit dhe udhëtim, duke ofruar kontroll të fuqishëm mbi thellësinë e fushës dhe një zgjedhje të madhe të lentave EF me kënd të gjërë.

Përfitimet

  • Sensor 20,2 megapiksel me kuadër të plotë
  • Ndërtim i fortë, me peshë të lehtë
  • Maks ISO 25.600 (i zgjerueshëm deri në ISO 102.400)
  • AF me 11 pika e ndjeshme deri në -3EV
  • GPS* rregjistron vendndodhjen tuaj
  • Transferimi i skedarit dhe kontrolli nga larg përmes Wi-Fi**
  • Video me HD të Plotë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 6D

Sensor CMOS 20,2 megapiksel me kuadër të plotë


Në zemër të EOS 6D është një sensor CMOS 20 megapiksel me kuadër të plotë dhe një përpunues i fuqishëm i imazhit DIGIC 5+. Së bashku këta japin imazhe që janë të mbushura me hollësi dhe qartësi. Ngjyrat riprodhohen saktësisht ndërsa shkallëzimi i toneve është i vogël dhe natyral.

Avantazhi i kuadrit të plotë


Shijoni mundësinë e përdorimit të lentave EF me kënd të gjërë dhe zbuloni metoda të reja për fotografinë e peisazheve, mjediseve të brendshme dhe në rrugë. Kontrolli shtesë mbi thellësinë e fushës që sigurohet nga sensori me kuadër të plotë është i përsosur për të shtuar ndikim te portretet tuaja.

I krijuar për të udhëtuar


Me peshë aq të lehtë sa për të shkuar kudo me ju dhe aq i fuqishëm sa për të përballuar përdorimin e fotografimit në udhëtim. Kontrolle të thjeshta dhe ergonomika intuitive e bëjnë EOS 6D të shpejtë dhe të thjeshtë për t'u përdorur.

Rendiment i fuqishëm në dritë të paktë


Kur nivelet e dritës pakësohen, EOS 6D vazhdon të japë fotografi të shkëlqyeshme. Ndjeshmëria ISO zgjerohet nga ISO 100 deri në ISO 25.600 (e zgjerueshme në L:50, H1:51.200, H2:102.400) dhe një sistem i fokusimit automatik me 11 pika është reagues deri në -3EV. Ajo është aq e ndjeshme sa të përdoret nën dritën e hënës.

Krijoni fotografi me lehtësi


Punoni në mënyrë intuitive me treguesi e kuadrit të shndritshëm me kuadër të plotë të EOS 6D. Një ekran LCD me 1.040.000 pika 7,6 cm (3,0”) Clear View II LCD e bën rregjistrimin e Shikimit të Drejtpërdrejtë të fotografive e videos me HD të Plotë një kënaqësi.

Tipare krijues të skicuar për ju


Ruani hollësinë si në pjesët e theksuara, ashtu edhe hijet me modalitetin e rregjistrimit me sferë të lartë dinamike të EOS 6D dhe krijoni imazhe të përbëra me veglën e tij me shumë ekspozime. Kompensimi i ekspozimit me ±5 ndalesa dhe kllapat e ekspozimit automatike me ±3 ndalesa lejojnë fleksibilitet dhe rregullimin e ekspozimit.

GPS rregjistron secilën lëvizje tuaj


GPS i integruar përcakton vendndodhjen tuaj të saktë dhe gjeoetiketon secilin imazh me informacionin. Në modalitetin e Rregjistrimit GPS një rregjistrim i intenerarit tuaj rregjistrohet ndërsa lëvizni rreth e rrotur, edhe kur kamera është e fikur.

Wi-Fi për lidhshmëri të pakrahasueshme


Rregjistroni nga larg nga këndvështrime alternative: lidhni dhe kontrolloni EOS 6D tuaj duke përdorur PC, Mac ose një telefon tuaj të zgjuar. Imazhet mund të transferohen përmes valëve dhe të ndahen me familjen dhe miqtë.

Video me HD të Plotë


Rregjistroni video me HD të Plotë me rezolucionin 1080p, duke shfrytëzuar lentat me aperturë të shpejtë dhe kontrollin e plotë manual për të arritur efekte të kinemasë.

* Përdorimi i GPS mund të jetë i kufizuar në disa vende ose rajone. Përdorimi i GPS duhet të jetë në përputhje me ligjet dhe rregulloret e vendit dhe rajonit në të cilin përdoret, përfshirë çdo kufizim në përdorimin e pajisjeve elektronike.
**Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 6D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

20_2_MP_CMOS

CMOS 20,2 megapiksel

Large sensor for maximum control over depth of field

Sensori i madh për kontroll maksimal mbi thellësinë e fushës

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

4_5fps

Fotografimi i vazhdueshëm

11_point_AF

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

97_viewfinder

Pamja e madhe, e qartë e skenës tuaj

3_2_Clearview_LCD

Ekran i madh i ndritshëm për shikimin e qartë

High Dynamic Range mode

Modaliteti Sfera e Lartë Dinamike

Creativly combine images

Kombinoni shumë kuadro në një imazh të vetëm

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

GPS

Etiketoni imazhet tuaja me të dhënat e vendndodhjes

Wifi

Ndani imazhet tuaja dhe kontrolloni kamerën tuaj përmes Wifi

Edit and process  RAW images in camera

Redakto dhe procesin e imazhet RAW më parë në aparat fotografik

Widest selection of Lenses

Përzgjedhje të gjerë të lentat

EOS Remote iOS / Android App

Kontrolloni nga larg ose shihni imazhet në EOS 6D tuaj përmes valëve duke përdorur aplikacionin e ri Canon EOS Remote të disponueshëm për telefonat e zgjuar ose kompjuterat portativë iOS dhe Android.

EOS Remote