EOS 650D

Një hyrje ideale në botën e imazheve EOS. Sensori prej 18,0-megapiksel i EOS 650D është i shkëlqyer si për imazhe, ashtu edhe për filma me HD të Plotë. Një ekran LCD me prekje me kënde të ndryshëm me Pamje të Pastër II e bën rregjistrimin të thjeshtë.

EOS 650D

Përfitimet

  • Sensori CMOS 18,0 MP APS-C
  • Filma me HD të Plotë me kontrolle manualë dhe AF të vazhdueshme
  • Rregjistrimi i vazhdueshëm me 5 kns
  • Ekran LCD me prekje me kënde të ndryshme me Pamje të Pastër II
  • Ndjeshmëria ISO 100-12,800, e zgjerueshme në ISO 25.600
  • AF me 9 pika me zonë të gjerë
  • Transmetues i integruar Speedlite

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 650D

Cilësi e përparuar e imazhit

Rregjistroni çdo hollësi me rezolucionin 18 megapiksel dhe gëzohuni për tonet e buta dhe ngjyrat e sakta të përpunimit të imazhit me 14-bit DIGIC 5. EOS 650D prodhon skedarë aq të mëdhenj sa të printohen në madhësi të mëdha ose të priten për kompozime alternative pa sakrifikuar cilësinë.

Prodhoni projekte të filmave me HD të Plotë


Rregjistroni filma me cilësi të shkëlqyer me rezolucionin 1080p, duke iu gëzuar nivelit të saktë të kontrollit automatik ose manual për ju. Fokusimi automatik është i mundur kur filmohet dhe një mikrofon i integruar lejon rregjistrimin e audios stereo me cilësi të lartë.

Ndiqni veprimin me lëvizje të shpejtë


Ndiqni objektet që lëvizin me saktësi në kuadër me një sistem të fokusimit automatik që përbëhet nga nëntë pika AF të llojit të kryqëzuar. Rregjistrimi i vazhdueshëm me 5 kns për shpërthime prej deri në 22 kuadro do të thotë se nuk do të humbisni kurrë momentin vendimtar.

Eksploroni këndvështrime të reja


EOS 650D ka një ekran LCD me prekje me kënde të ndryshme prej 7,7cm (3,0”) me raportin 3:2 me Pamje të Pastër II që mund të largohet nga trupi i kamerës dhe të rrotullohet deri në 270º. Kjo lejon rregjistrimin e videove dhe imazheve nga këndvështrime alternative – si mbi turmat ose nga niveli i mesit.

Kontrolli nga ekrani me prekje


Gezoni mundësinë e përdorimit alternativ të kontrolleve të EOS 650D nëpërmjet një ekrani LCD me prekje me kënde të ndryshme me Pamje të Pastër II. Rregjistroni dhe fokusoni me një takim të vetëm dhe përdorni gjestet e bashkimit e rrëshqitjes kur rishikoni imazhet.

Rendimenti në dritë të paktë


EOS 650D mund të rregjistrojë imazhe në një sferë ndjeshmërie prej ISO 100-12,800 (e zgjerueshme në ISO 25.600), duke lejuar rregjistrimin duke e mbajtur kamerën në duar në dritë të paktë me përdorimin e blicit.

Transmetues i integruar Speedlite


Eksploroni opsionet e ndriçimit krijues duke vendosur blicet e Canon Speedlite larg nga kamera dhe duke i kontrolluar ato me Transmetuesin e Integruar Speedlite të EOS 650D.

Skena Intelligjente Automatike


Teknologjia e Skenës Intelligjente Automatike e Canon analizon secilën skenë dhe vendos kombinimin më të përshtatshëm të cilësimeve të kamerës automatikisht.

Rezultate të shkëlqyeshme në kushte të vështira


Kontrolli i Dritës së HDR rregjistron tre ekspozime të ndryshme dhe i kombinon ato në një të vetëm, duke ruajtur hollësitë e hijes dhe theksimit. Modaliteti i skenës gjatë natës duke e mbajtur në dorë i EOS 650D rregjistron imazhe të shumta me shpejtësi të mëdha të shkrehësit dhe i bashkon ato për një rezultat pa turbullim.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 650D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

High speed shooting

Rregjistrimi me shpejtësi të lartë

Continuous AF in Movies

Vazhdueshëm me AF në filma

Large bright touch screen for clear viewing

Një ekran i madh prekje për pamje të qarta

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Moveable screen for creative framing

Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Automatically analyse your scene and select the best settings

Automatikisht analizohet skenën tuaj dhe zgjidhen cilësimet më të mira

On camera guide to help you learn

Udhëzues kamera për t'ju ndihmojë të mësoni

Apply creative effects to your iamges

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

Ensures correctly exposured images in all lighting conditions

Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Control Speedlites from your camera remotely

Kontrolli Speedlites nga aparati juaj nga larg

Easily create engaging movies

Krijim i lehtë të filmave emocionuese