EOS 60Da

Krijuar posatçërisht për fotografinë e yjeve, EOS 60Da është me e ndjeshme ndaj dritës infra të kuqe falë një filtri të modifikuar me kalim të ulët që vendoset në pjesën e përparme të sensorit CMOS me 18 megapikselë të kamerës.

Përfitimet

  • Më shumë ndjeshmëri ndaj dritës IR.
  • Sensor APS-C CMOS me 18 megapikselë.
  • Ekran LCD me kënde të ndryshëm 7,7cm (3,0”) 3:2 me Pamje të Pastër.
  • ISO 100-6400, e zgjerueshme në ISO 12.800.
  • Rregjistrimi me kalimin e kohës me programin kompjuterik EOS Utility ose TC-80N3 opsionale.
EOS 60Da Rich Image

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 60Da

Ndjeshmëri ndaj dritës me gjatësi vale të madhe


Mbështetur në kamerën e preferuar EOS 60D, EOS 60Da paraqet ndjeshmëri të përmirësuar ndaj një drite me gjatësi vale prej H-a, duke e bërë atë ideale për zbatime në astronomi. Një filtër optik i modifikuar me kalim të ulët përmirëson rregjistrimin e fenomenit infra të kuq, si nebulimin e përhapur, përafërsisht tre herë në krahasim me EOS 60D.

Rezolucion i Lartë


Rregjistroni fotografi me rezolucion të lartë që janë plot hollësi. Një sensor CMOS me 18 megapikselë punon bashkë me një përpunues imazhit 14-bajt DIGIC 4 për të dhënë imazhe që kanë pak zhurmë, edhe kur rregjistrohet me ekspozime të gjatë ose me një ndjeshmëri të lartë ISO (maks ISO 6400, e zgjerueshme deri në ISO 12.800).

LCD me kënde të ndryshëm


Kompozoni, fokusoni dhe rregjistroni nga çdo kënd me një ekran LCD me kënde të ndryshëm 7,7cm (3,0”) 3:2 me Pamje të Pastër, edhe me kamerën të bashkuar me një teleskop.

Rregjistrimi me kalimin e kohës


Për rregjistrimin me kalimin e kohës, EOS 60Da është e pajtueshme me telekomandën opsionale TC-80N3 (duke përdorur përshtatësin e dhënë RA-E3). Kontrolli me telekomandë dhe rregjistrimi i bashkuar është i mundshëm nga çdo kompjuter PC ose Mac duke përdorur programin komjuterik të dhënë EOS Utility.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 60Da, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Large clear view of your scene

Pamje e madhe dhe e qartë të skenës suaj

Ensures correctly exposured images in all lighting conditions

Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Continous shooting

Fotografimi i Vazhdueshëm

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Moveable screen for creative framing

Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

Large bright screen for clear viewing

Një ekran i madh për pamje të qarta

Apply creative effects to your iamges

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

Choose the right aspect ratio for your photo

Zgjidhni aspektin real për foton tuaj

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Level your camera for straight horizons

Niveli i aparatit tuaj për horizonte drejt

Edit and process  RAW images in camera

Redakto dhe procesin e imazhet RAW më parë në aparat fotografik

Control Speedlites from your camera remotely

Kontrolli Speedlites nga aparati juaj nga larg