Kamera DSLR

Canon EOS 5DS

Procesorët 50.6 Megapiksel dhe Dual DIGIC 6 kombinohen për të krijuar një etapë të re në imazhet me rezolucion të lartë.

Përfitimet

 • Shikoni më shumë detaje dhe nivele të reja të cilësisë së imazheve

 • Reagoni dhe përgjigjuni, duke i paraprirë aksionit

 • Mprehtësi vendimtare, atëherë kur ka vërtet rëndësi

 • E krijuar për mënyrën si punoni ju

 • Funksionet në kamerë i japin fuqi krijimtarisë suaj

Veçoritë e detajuara

Specifikimet

 • CMOS 50,6 MP

 • Spec-Dual_DiGIC6

  DIGIC 6 i dyfishtë

 • 150k + IR metering sensor

 • Deri në 5,0 kuadro në sekondë

 • AF me 61 pika

 • Regjistrimi me prerje 1,3x, 1,6x, 1:1

 • Spec-USB3

  USB 3.0

 • Spec-MirrorVib

  Sistemi i kontrollit të dridhjeve të pasqyrës

 • Regjistrimi me kohëmatës me intervale