EOS 550D

Rregjistroni historinë tuaj me detaje të mahnitshme me EOS 550D. Me lirinë krijuese për të rregjistruar pamjen vendimtare, për të parë të gjithë hollësitë e perëndimit të diellit ose për të ndjekur veprimin në ndeshjen vendase të futbollit

EOS 550D

Përfitimet

 • Sensori CMOS 18 MP APS-C
 • DIGIC 4
 • ISO 100-6400, H:12800
 • Deri në rregjistrimin 3,7 kns
 • Filma me HD të Plotë
 • LCD Clear View 7,7cm (3,0") 3:2 me 1.040 mijë pikash
 • Matja iFCL
 • Ekrani i Kontrollit të Shpejtë
 • I Jashtëm Priza e Mikrofonit
 • Prerja e filmit

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 550D

Sensori CMOS 18 MP


Ideal për ata që duan të krijojnë printime të mëdha, me madhësi posterash - ose që presin imazhet pa humbur asnjë prej detajeve të domosdoshme për printim - sensori 18MP CMOS i EOS 550D është i shkëlqyer në dritë të paktë dhe prodhon pamje me zhurmë pabesueshmërisht të vogël.

DIGIC 4


Procesori DIGIC 4 i Canon punon me sensorin CMOS për të dhënë përpunim imazhi me 14-bite për shkallëzime të lëmuara dhe ngjyra me pamje natyrale. DIGIC 4 gjithashtu fuqizon Zvogëlimin e Zhurmës të përparuar kur rregjistrohet me shpejtësi më të larta ISO, plus kohën e ndezjes më pak se një sekondë dhe rishikim të imazhit pothuajse i menjëhershëm pas rregjistrimit.

ISO e lartë për dritë të paktë


Kur nivelet e dritës pakësohe, EOS 550D ofron një sferë të ISO deri në 6400 - e zgjerueshme deri në 12800 për ato mjedise ku përdorimi i blicit nuk është i dëshirueshëm.

Rregjistrim i filmit në HD të Plotë


EOS 550D kombinon bërjen e fotografive të jashtëzakonshme me mundësinë për të filmuar video HD të Plotë (1080p). Për të përmbushur krijueshmërinë tuaj, EOS 550D paraqet kontrollin e plotë manual dhe nivele të përzgjedhshëm të kuadrove. Gjithashtu mund të rregjistroni filma me shpejtësi të lartë me 50/60 kns në 720P kur veprimi është me të vërtetë i shpejtë. Një lidhje HDMI lejon rishikimin me Definicion të Lartë të xhirimeve dhe imazheve në çdo HDTV. Gjithashtu me TV i pajtueshëm me rishikimin mund të kontrollohet duke përdorur telekomandën e TV.

LCD Clear View 7,7 cm (3,0") 3:2


Kontrolle të detajuar të imazheve dhe videove janë të mundshëm me një ekran LCD Clear View 7,7 cm (3,0") 3:2, që paraqet një qartësi të rritur mjaft të lartë prej 1.040.000 pikash. Kaloni në Modalitetin e Pamjes së Drejtpërdrejtë dhe përdorni lidhjen vizive në kohë reale për të rregjistruar nga këndet e pazakontë.

Sistem marrje iFCL


Një sensor i matjes me shtresë të dyfishtë me 63 zona analizon informacionin e Fokusit, Ngjyrës dhe Shkëlqimit, duke dhënë matje të saktë dhe konsistente.

Ekrani i Kontrollit të Shpejtë


I përdorueshëm duke përdorur një buton të përkushtuar ai siguron mundësinë e përdorimit të thjeshtë të funksioneve të përdorura zakonisht, duke siguruar se jeni gati për të bërë rregjistrimin ndërsa ndodh.

Priza e Mikrofonit të Jashtëm


Shtoni një mikrofon shtesë për cilësi më të mirë të zërit duke përdorur prizën e futjes stereo prej 3,5mm.

Prerja e Filmit


Rregjistroni filma VGA me një zmadhim të efektshëm prej 7x. Prerja e filmit përdor vetëm pjesën qëndrore të sensorit dhe lejon rregjistrimin nga një distancë e largët pa patur nevojën për të ndryshuar lentat.

Krijoni një sistem të rregjistrimit po aq unik sa edhe ju.


EOS 550D është i pajtueshëm me sferën e plotë të lentave EF e EF-S dhe të serive EX Speedlites tëCanon.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 550D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Compse images using a large LCD

Krijoni imazhet përdorin i madh LCD

Continous shooting

Fotografimi i Vazhdueshëm

Choice of AF points for creative framing

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Keeping your sensor clean of dirt

Mbajtja sensor tuaj të pastër e fëlliqur

Ready as soon as you are

Gati kur ju jeni

Spply different styles to your photos

Stile të ndryshme për fotot tuaja

Widest selection of Lenses

Përzgjedhje të gjerë të lentat

Lenses designed specifically for APS-C sensors

Lenta projektuar posaçërisht për APS-C sensorë

Experiment with the EOS System

Eksperiment me Sistemin e EOS-it