Canon PowerShot SX710 HS

Bashkudhëtari i përsosur në udhëtim

Futeni në xhep këtë kamerë udhëtimi të fuqishme dhe kompakte me zmadhim super dhe jini gati për të nxjerrë fotografi dhe filma të bukur që do të dëshironit t'i ndanit me të tjerët. Një lente me zmadhim 30x dhe veçoritë e përparuara ju ndihmojnë të kapni momentet e çmuara në detaje të mrekullueshme.

0%

  Me superzmadhim 30x, kompakte, e lehtë për t'u marrë kudo

  Kjo kamerë ultra kompakte dhe që mund të mbahet në xhep është shumë e vogël sa mund ta mbani me vete kudo ku shkoni - duke e bërë bashkudhëtarin ideal në udhëtim. Afrohuni me aksionin në detaje mbresëlënëse me një zmadhim optik 30x si dhe ZoomPlus 60x, ndërsa Asistenti i inkuadrimit të përparuar të zmadhimit krijon me lehtësi inkuadrimin optimal për ju.

  Rezultate të mprehta në çdo rast

  Nxirrni fotografi dhe video të qarta dhe të detajuara - edhe nëse fotografoni në zmadhim të plotë ose kur e mbani në duar në ndri#im të dobët - falë një Stabilizuesi optik inteligjent të imazhit me 5 akse që përshtatet në çdo situatë.

  Realizoni fotografi të bukura në çdo situatë

  Një sensor 20,3 megapikselë dhe procesori ynë i fuqishëm DIGIC 6 janë të ndërthurur në Sistemin HS për t'ju dhënë pamje të gjalla dhe shumë të qarta në çdo situatë. Ajo ju lejon që të ruani atmosferën e vërtetë, edhe në skena të errëta, me ngjyra të sakta, nivel të ulët të zhurmës dhe pa pasur nevojë të përdorni blicin.

  Kapni me lehtësi rezultate të detajuara dhe krijuese në çdo situatë

  Fotografitë tuaja do të jenë të bukura dhe shumë të qarta, edhe në ndriçim të dobët, falë sistemit HS që ndërthur një sensor CMOS me ndriçim të pasmë 20,3 megapikselë me një procesor të fuqishëm DIGIC 6 për një funksionim të shpejtë dhe një cilësi të lartë të imazheve me detaje të mahnitshme.

  Specifikimet

  Zmadhim ultra 30x me kënd ultra të gjerë

  Zmadhim ultra 30x me kënd ultra të gjerë

  Zmadhim super 60 me cilësi të mëdha

  Zmadhim super 60 me cilësi të mëdha

  Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

  Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

  CMOS 20,3 megapikselë

  CMOS 20,3 megapikselë

  Përpunim i fuqishëm DIGIC

  Përpunim i fuqishëm DIGIC

  Poza të qëndrueshme në çdo situatë

  Poza të qëndrueshme në çdo situatë

  Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

  Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

  NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

  NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

  Filma më të ëmbël 1080p

  Filma më të ëmbël 1080p

  Regjistroni klipe të shkurtra me efektet e rileximit

  Regjistroni klipe të shkurtra me efektet e rileximit

  GPS me anë të celularit

  GPS me anë të celularit

  Regjistrimi në largësi

  Regjistrimi në largësi

  Shiko specifikimet e plota

  Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

  Wi-Fi

  Zbuloni më shumë mbi gamën e kamerave kompakte me Wi-Fi të Canon.

  Regjistroni produktin tuaj

  Na tregoni më shumë për veten dhe regjistrohuni për letërnjoftimet You Connect të Canon - plot me inspirime, lajme dhe këshilla.

  Eja dhe shiko

  Historitë

  Eja dhe shiko

  Teknikat

  Eksploroni këtu

  Produktet e prezantuara

  Mësoni më shumë