Canon PowerShot SX420 IS

PowerShot SX420 IS

Regjistroni me lehtësi detajet e çdo momenti të veçantë me fotografi mbresëlënëse dhe video në HD me këtë kamerë minikompakte të përparuar të përshtatshme për familjen, e cila përfshin një zmadhim të madh 42x, funksionin Automatik inteligjent, lidhjen Wi-Fi dhe modalitete krijuese argëtuese në një trup shumë të vogël.

Përfitimet

 • Zmadhimi i madh ju afron më shumë në çdo rast
 • Video të mrekullueshme në HD me prekjen e një butoni
 • Lidheni, ndani dhe regjistroni me lehtësi në largësi
 • Rezultate mbresëlënëse për momentet më madhështore
 • Bëhuni krijues me lehtësinë e regjistrimit në çast

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot SX420 IS

Regjistroni çdo detaj


Afrohuni te detajet në largësi me zmadhimin e madh optik 42x dhe përfshini më shumë në skenën tuaj me këndin ultra të gjerë 24 mm duke përdorur këtë kamerë të vogël të stilit kompakt të përparuar, me një dorezë të lehtë ergonomike që është e lehtë për t'u mbajtur, në çdo rast. Vazhdoni të regjistroni edhe më shumë me Modalitetin ekonomik, i cili ul konsumin e baterisë.

Video në HD në çast


Bërja e filmave është e lehtë dhe e thjeshtë. Me prekjen të një butoni mund të regjistroni me lehtësi video të shkëlqyera në HD (720p) në formatin MP4. Provoni larminë krijuese në regjistrimin e videove duke përdorur zmadhimin optik e duke marrë përsëri rezultate të qarta dhe të qëndrueshme falë Stabilizuesit dinamik të imazhit.

Lidhuni dhe ndani


Lidhuni me pajisjen tuaj inteligjente të përshtatshme me vetëm një trokitje duke përdorur Wi-Fi me NFC-në dinamike për të ndarë me lehtësi. Përdorni Sinkronizimin e imazheve për të krijuar automatikisht kopje rezervë të imazheve të reja te shërbimet e resë kompjuterike dhe regjistroni fotografi të shkëlqyera në grup me Regjistrimin në largësi pa tela nga pajisja juaj inteligjente. Butoni i Wi-Fi ofron një shkurtore të shpejtë dhe të lehtë për funksionet e lidhjes.

Rezultate mbresëlënëse


Shijoni imazhe të detajuara me cilësi të jashtëzakonshme, ideale për të krijuar printime mahnitëse me madhësi posteri falë 20,0 megapikselëve dhe përpunimit të DIGIC 4+. Një stabilizues optik inteligjent i imazhit ju siguron fotografi të qarta dhe video të qëndrueshme në çdo situatë.

Një krijimtari me lehtësi


Thjesht drejtojeni dhe shkrepeni për të regjistruar fotografi dhe video fantastike me një prekje të butonit automatik, i cili e lejon funksionin Automatik inteligjent të ketë kontrollin dhe të zgjedhë parametrat e përsosur të kamerës për ju. Luani me krijimtarinë tuaj në fotografi ose video duke përdorur një larmi filtrash krijues si Efekti i syrit të peshkut, Miniatura dhe Kamera lodër.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX420 IS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

42x 24mm wide

Zmadhimi ultra 42x në një trup kompakt të përparuar

ZoomPlus84x

Zmadhim deri në 84x me cilësin të shkëlqyer

20.0MP_CCD

20 Megapiksel

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

720p movies

Filma 720p

Various effects for more creativity

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Wi Fi Button

Akses i thjeshtë me funksionet e Wi-Fi

Share and backup images wirelessly

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

NFC simplifies smartphone sharing

NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

Auto Button

Drejtojeni dhe regjsitroni me prekjen e një butoni

Digic4 Plus

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Tag shots using smartphone GPS

Shtëna si duke përdorur GPS smartphone

Remote Shooting WiFi

Kontrollojeni kamerën me një smartfon

7.5 cm (3.0") LCD

LCD 7,5 cm (3,0")

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

Transfer to Canon Connect Station with one tap

Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

 • Kamera dixhitale PowerShot SX420 HS
 • Rripi i kyçit WS-DC12
 • Paketë baterie NB-11LH
 • Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE
 • Kabllo AC
 • Kapak për lentën 
 • Takëmi i manualit të përdoruesit
Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Connect Station

Ruani, shijoni dhe ndani fotografitë dhe filmat tuaj nga një vend i vetëm