Canon PowerShot SX170 IS

PowerShot SX170 IS

Afrohuni 16 herë dhe shkrepni fotografi 16 Megapiksel dhe filma HD me lehtësi duke përdorur PowerShot SX170 IS kompakte, familjare. Intelligent IS siguron rezultate të mprehta edhe gjatë zmadhimit të gjatë.

PowerShot SX170 IS

Përfitimet

 • Lentë Canon me zmadhim optik 16x me kënd të gjerë 28mm në një trup kompakt. 32x ZoomPlus
 • 16 Megapiksel për shkrepje të detajuara dhe printime me përmasa posteri
 • Optical Image Stabilizer me Intelligent IS për foto të mprehta dhe filma të qëndrueshëm.
 • LCD i madh 7.5 cm (3.0") LCD me Sugjerima & Këshilla të dobishme
 • Metoda Smart Auto zbulon 32 skena (21 në filma) për thjeshtësi drejto dhe shkrep

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot SX170 IS

Zmadhim optik 16 herë, lentë me kënd të gjërë 28mm Canon


Afrojuni më shumë gjithë aksionit familjar me një zmadhim optik 16x të Canon që ju lejon të kapni çdo rast në detaje të jashtëzakonshme; deri në 32 herë më afër me ZoomPlus. Lenta me kënd të gjërë 28mm rregjistron peisazhe mahnitëse dhe fut cilindo në kuadër për poza të shkëlqyera grupi.

16 Megapiksel


Një sensor 16 Megapiksel jep imazhe të hollësishëm me rezolucion të lartë që mund të printohen në madhësi shumë të mëdha (A3+) ose të priten për të arritur kompozimin e dëshiruar.

IS inteligjent


Mbajtja e fotografive dhe videove të qëndrueshme dhe të mprehta është e lehtë - edhe gjatë shkrepjeve në zmadhim të plotë ose në dorë nën ndriçim të ulët - falë Intelligent IS i cili përshtat automatikisht Image Stabilizer optik për lloje të ndryshme të dridhjeve të kamerës.

LCD 7,5 cm (3,0"); Udhëzime & Këshilla


Një ekran i madhe, me cilësi të lartë LCD me ekran të gjërë të shikimit lejon kuadrimin e thjeshtë, lundrimin pa mundim në menu dhe shikimin e rishikimin e këndshëm të rezultateve. Udhëzime & Këshilla të Thjeshta ju ndihmon të kuptoni kameran tuaj dhe të përmirësoni rezultatet tuaj.

I Zgjuar Automatik (32 skena)


Edhe fillestarët e plotë mund të rregjistrojnë pa mundim fotografi ose filma me cilësi të lartë me I Zgjuar Automatik, që zbulon skenën dhe zgjedh cilësimet optimale nga 32 të ndryshme (21 në film). I Zgjuar Automatik është krejtësisht automatik - gjithçka që duhet të bëni është të drejtoni dhe rregjistroni.

Filmat HD


Rregjistroni pa mundim filma në HD me cilësi të lartë (720p) me tingull stereo dhe zmadhim optik, me një prekje të butonit të përkushtuar Rregjistrim Filmi. Intelligent IS ul dridhjet për filma më të mprehtë gjatë shkrepjeve në lëvizje ose duke përdorur fundin telefoto të zmadhimit.

Filtra krijues argëtues


Eksperimentoni dhe argëtohuni me një sferë të Filtrave Krijues. Opsionet përfshijnë Efektin e Syrit të Peshkut për të rikrijuar shtrembërimin e një lentë të syrit të peshkut dhe Super i Gjallë për të rritur ngopjen e ngjyrës. Përdorni Efektin e Miniaturës në fotografi ose filma për t'i bërë skenat që të duken si modele të shkallës së miniaturës.

Kontroll i plotë manual


Zgjeroni krijueshmërinë tuaj dhe çojeni fotografinë tuaj në nivelin tjetër me kontrollin e plotë manual të shpejtësisë së shkrehësit dhe aperturës. Afrohuni deri në 1cm nga subjekti juaj për të kapur detaje të bukura të fshehura në metodën Macro.

Eco Mode, bateri Li-ion


Eco Mode ul konsumin e baterisë duke ju lejuar të kapni më shumë nga një karikim i vetëm i baterisë të rikarikueshme Canon Lithium-ion.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX170 IS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

16x superzoom with wide-angle

Zmadhim super 16 herë me kënd ultra të gjërë

Zoom to 32x with great quality

Zmadhim super 32 me cilësi të mëdha

16.0 Megapixels

16,0 megapiksel

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Powerful DIGIC processing

Përpunimi i fuqishëm DIGIC

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

7.5 cm (3.0") LCD

LCD 7,5 cm (3,0")

720p movies with stereo sound

Filma 720p me tingull stereo

Optimises people shots

Optimizon pozat e njerëzve

Various effects for more creativity

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Aperture and shutter speed control

Kontrolli i aperturës dhe shpejtësisë së shkrehësit

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

 • Kamera Digitale PowerShot SX170 IS

 • Rripi i kyçit WS-800

 • Paketa e baterisë NB-6LH

 • Karikuesi i Baterisë CB-2LYE

 • Kabllo AC

 • Takëmi i manualit të përdoruesit