Kompakt Dixhital

Canon PowerShot N100

Kthejini imazhet në tregime me këtë kamerë inovative me lidhshmëri Wi-Fi.

Përfitimet

 • Kthejini imazhet tuaja në tregime; kapni subjektin dhe veten tuaj me Kamerën Lodër & Kapjen Dyshe

 • Shkrepni me besim kudo me një lentë të shndritshme, ultra të gjerë, zmadhim 5x

 • Merrni rezultate mahnitëse në çdo dritë me sensorin me performancë të lartë, Sistemin HS & IS Inteligjent

 • Theksimet e Tregimit zgjedh në mënyrë inteligjente kujtimet tuaja më të mira për të krijuar album filmi

 • Lidhuni me lehtësi me smartfonë dhe ndani në rrjete sociale me Wi-Fi dhe NFC

 • Shikim i lehtë me një ekran të madh me prekje, me rezolucion të lartë, të anosshëm

 • Hibrid Automatik me Kapje Dyshe prezanton shprehitë tuaja për përmbledhjen filmit të ditës tuaj

 • Kapni 6 imazhe unike automatikisht me Shkrepjen Kreative dhe eksploroni mundësitë me FIiltrat Kreativë dhe Defokusimin e Sfondit

Veçoritë e detajuara

 • Kthejini imazhet tuaja në tregime

  Kamera e Tregimit sipër monitorit LCD tregon anën tuaj të tregimit duke kapur shprehitë dhe reagimet tuaja, dhe pastaj Kapja Dyshe i shton ato në secilën fotografi ose video.

 • Zbuloni kujtimet tuaja

  Theksimi i Tregimit zgjedh automatikisht fotografitë dhe filmat e marra të njerëzve, ngjarjeve ose datave të caktuara dhe i kombinon ato në mënyrë inteligjente në një album film. Secili album është një film dy ose pesë minuta të cilin mund ta shijoni në kamera ose ta ndani me Wi-Fi.

 • Elasticitet fantastik

  Lentja e shndritshme f/1.8 Canon ju lejon të shkrepni në dritë shumë të ulët dhe në shpejtësi shkrehësi të larta. Bëni shkrepje fantastike grupi me lenten me kënd ultra të gjerë 24mm dhe kapni çdo detaj me zmadhimin optik 5x dje ZoomPlus 10x.

 • Imazhe mahnitëse, në çfarëdo kushtesh

  Sistemi HS shkëlqen nën dritë të ulët, duke kapur atmosferën reale pa flesh ose tripod. Përpunimi i avancuar DIGIC 6 dhe performanca e madhe e sensorit CMOS japin cilësi të jashtëzakonshme imazhi në të gjitha situatat.

 • Thojini lamtumirë turbullirës

  IS Inteligjent zbulon në mënyrë automatike nëse subjekti juaj po lëviz dhe përshtat vazhdimisht stabilizuesin e skenës, duke ju dhënë shkrepje të qarta dhe të hollësishme, edhe në zmadhim të plotë ose dritë të ulët.

 • Lidhuni dhe ndani me botën tuaj

  Wi-Fi ju lejon të lidheni me lehtësi me rrjetet wireless në shtëpinë tuaj, printerët e pajtueshëm ose pajisjet smart për printim dhe ndarje të lehtë në rrjetet sociale. Mobile Device Connect Button dhe NFC e bëjnë çiftimin me smartfonin edhe më të thjeshtë për ndarje të lehtë ose shkrepje me kontroll nga larg.

 • Krijoni filma mahnitës

  Regjistroni filma Full HD në 30 kns me tingull stereo dhe zmadhim optik për t'ju afruar më shumë ndërsa shkrepni. Formati i filmit MP4 siguron pajtueshmëri me një sërë pajisjesh smart, duke ju lejuar të ndani me besim.

 • Mbuloni të gjitha këndet

  Ekrani me prekje LCD me rezolucion të lartë ofron shikueshmëri mahnitëse dhe anosje deri në 90 gradë për t'ju dhënë më shumë elasticitet kur shkrepni mbi turma ose në nivelin e belit. Ekrani i madh me prekje ju lejon gjithashtu të kontrolloni parametrat dhe të bëni fotografi me një prekje të monitorit.

 • Modalitete krijuese

  Shpreheni krijimtarinë tuaj me një sërë Filtrash Kreativë dhe Defokusim Sfondi, ose thjesht përdorni Shkrepjen Kreative për të gjeneruar automatikisht 5 imazhe unike nga një shkrepje origjinale vetëm me prekje të një butoni.

Specifikimet

 • Kamera Tregimi me fytyrë nga pas

 • Kapini të dyja anët e tregimit

 • Modifikon një album videoje në mënyrë inteligjente me një prekje

 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Zmadhimi optik 5 herë me kënd ultra të gjërë

 • Përkuleni për të regjistruar lart ose poshtë

 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

 • CMOS 12.1 megapiksel

 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

 • Zmadhoni 10 herë pa pakësuar cilësinë

 • Aperturë e gjërë

 • Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

 • 6 imazhe unike nga një pozë

 • Krijo sfond SLR stil

 • Filma 1080p

 • Kursimi i energjisë për më shumë poza

Çfarë ka në kuti

 • PowerShot N100

 • Rripi i kyçit WS-DC12

 • Paketë baterie NB-12L

 • Karikues Baterie CB-2LGE

 • Kabllo AC

 • Takëmi i manualit të përdoruesit