Canon PowerShot N

PowerShot N

Duke ofruar një sintezë unike të krijueshmërisë pa mundin, dizajn minimalist ‘Çdo mënyrë lart’ dhe cilësi të shkëlqyer të imazhit, PowerShot N me Wi-Fi ju lejon të rregjistroni, të krijoni dhe të ndani jetën nga secili kënd.

Canon PowerShot N

Përfitimet

 • Poza Krijuese
 • Dizajn unik
 • Zmadhim 8 herë, lentë të gjera 28mm; IS inteligjent
 • Sistemi HS: CMOS 12,1 MP, DIGIC 5
 • Wi-Fi; GPS nëpërmjet celularit
 • Butoni i Lidhjes me Pajisjen Celulare
 • Përdorimi Çdo mënyrë lart; ekran me prekje me pjerrësinë nga lart
 • HD të Plotë
 • Hibrid Automatik, I Zgjuar Automatik (58 skena)
 • Filmi me Lëvizje Super të Ngadaltë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot N

Poza Krijuese


Origjinaliteti vjen pa mundim me Pozën Krijuese. Thjesht bëni një posë dhe kamera do të analizojë skenën, pastaj do të krijojë automatikisht pesë imazhe krijuese, plus fotografinë origjinale të pandryshuar - duke rregjistruar të njëjtin subjekt në një shumëllojshmëri mënyrash artistike dhe të mahnitshme.

Dizajn unik


Dizajn unik simetrik me trup metali është mjaft i ndryshëm me një stil ultra-modern minimalis - aq i vogël sa t'a mbani në xhepin tuaj dhe aq elegant sa të merrni kudo.

Zmadhim 8 herë, lentë të gjera 28mm; IS inteligjent


Përdorni zmadhimin optik 8 herë për t'u afruar ose edhe më afër me ZoomPlus 16 herë dhe futni më shumë në kuadro me këndin e gjerë 28mm. IS inteligjent lufton automatikisht tronditjen e kamerës për rezultate të mprehta, të hollësishme secilën herë.

Sistemi HS: CMOS 12,1 megapiksel dhe DIGIC 5


Sistemi HS shkëlqen në dritë të paktë, duke ju lejuar të rregjistroni atmosferën e vërtetë të momentit pa blic ose një trekëmbësh. Përpunimi i përparuar DIGIC 5 dhe një CMOS me ndjeshmëri të lartë me 12,1 megapiksel japin cilësi të shkëlqyer të imazhit në të gjitha situatat.

Wi-Fi; GPS nëpërmjet celularit


Wi-Fi* ju lejon të lidheni lehtësisht me rrjetet me valë në shtëpi, me printerat dhe PC-të e pajtueshëm, si dhe pajisjet portative si telefona të zgjuar dhe kompjuterë portativë, për ndarjen e shpejtë, të leverdisshme të imazheve në internet. Përdorni GPS të telefonit tuaj të zgjuar për të ndjekur vendndodhjet e rregjistrimit, pastaj sinkronizojeni atë me kameran tuaj në Wi-Fi për t'a shtuar këtë informacion në imazhet tuaja.

Butoni i Lidhjes me Pajisjen Celulare


Butoni i Lidhjes me Pajisjen Celulare thjeshton lidhjen Wi-Fi me një telefon të zgjuar ose kompjuter portativ - ideal për ndarjen e shpeshtë të imazheve.

Përdorimi Çdo mënyrë lart; ekran me prekje me pjerrësinë nga lart


Mund t'a përdorni kamerën në çdo mënyra lart, falë zmadhimit me drejtim të dyfishtë dhe unazave të lentës së rregjistrimit që integrojnë si kontrollin e zmadhimit, ashtu edhe të shkrehësit. Një ekran me aftësinë e prekjes me pjerrësinë nga lart 7,1 cm (2,8”) lejon rregjistrimin e lehtë nga kënde të pazakonshem ose të vështira dhe përdorimin e thjeshtë, intuitiv me prekje.

Filma me HD të Plotë


Përdorni butonin e filmit për të rregjistruar menjëherë filma të shkëlqyeshëm më HD të Plotë (1080p), ndërsa IS inteligjent mban rregjistrimin të qëndrueshëm.

I Zgjuar Automatik (58 skena); Hibrid Automatik


Rregjistroni pa mundim fotografi ose filma të shkëlqyer me I Zgjuar Automatik, që zgjedh cilësimet optimale nga 58 të ndryshëm (21 filma). Hibrid Automatik ju lejon të bëni fotografi me I Zgjuar Automatik dhe gjithashtu rregjistron një videoklip prej 4 sekondash përpara secilës pozë – duke i kombinuar ato në një film argëtues me HD (720p).

Filmi me Lëvizje Super të Ngadaltë


Ngadalësojnë veprimin me ritëm të sportive apo të shtoni një efekt spektakolar në një ujëvarë me Movie Super Slow Motion.

* Ndihma për Wi-Fi ndryshuar sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot N, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Creative Shot

6 imazhe unike nga një pozë

12.1 Megapixel CMOS

CMOS 12.1 megapiksel

8x optical zoom with wide-angle

Zmadhim optik 8 herë me kënd të gjërë

Share images wirelessly

Ndani imazhet me valë

Zoom Shoot Rings

Zmadhoni dhe rregjistroni në çdo mënyrë lart

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

16x ZoomPlus

Zmadhim 16 herë cilësi të shkëlqyer

Great low-light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Lidhja e menjëhershme me telefonin e zgjuar

7.1cm 2.8in Touch Tilt LCD 4:3

Përkuleni për të rregjistruar lart ose poshtë

Hybrid Auto

Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

Auto mode with 58-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 58 skenave

Tag shots using smartphone GPS

Shtëna si duke përdorur GPS smartphone

1080p movies

Filma 1080p

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

Print from cameras via USB or Wi-Fi

Print nga kamera përmes USB ose Wi-Fi

 • Fotoaparat digital PowerShot N

 • Rripi i Dorës WS-800

 • Paketa e baterisë NB-9

 • Përshtatës Kompakt Energjie CA-DC30E

 • Kabllo AC

 • Kabllo lidhjeje IFC-400PCU (USB)

 • Komplet manuali përdorimi