Canon IXUS 180

IXUS 180

E vogël dhe mjaft elegante për ta marrë me vete kudo ku shkoni, kjo kamerë e gjithanshme IXUS me 20 megapikselë me Wi-Fi, me zmadhimin optik 10x dhe Stabilizuesin inteligjent të imazhit ju lejon që të regjistroni në çast për rezultate të mahnitshme në çdo rast.

IXUS 180

Përfitimet

 • Një kamerë IXUS e lehtë, elegante që mund ta mbani me vete gjatë gjithë kohës
 • Video të mrekullueshme në HD me prekjen e një butoni
 • Lidheni, ndani dhe regjistroni me lehtësi në largësi
 • Shijoni rezultatet mbresëlënëse për të gjitha momentet tuaja më të mira
 • Bëhuni krijues me lehtësinë e regjistrimit në çast

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon IXUS 180

Stili në xhepin tuaj


Kjo kamerë IXUS jashtëzakonisht e hollë dhe elegante është e lehtë për t'u mbajtur kudo ku shkoni dhe ka një lente elastike 24 mm ultra të gjerë me zmadhim optik 10x dhe me ZoomPlus 20x; kështu që mund të regjistroni me lehtësi çdo moment, afër ose larg, me fotografi dhe video me cilësi të mrekullueshme. Zmadhimi automatik ju ndihmon të zgjidhni inkuadrimin më të mirë me prekjen e një butoni.

Video në HD në çast


Krijimi i videove të shkëlqyera është i lehtë dhe argëtues. Me prekjen të një butoni mund të regjistroni me lehtësi video të shkëlqyera në HD (720p) në formatin MP4. Provoni larminë krijuese në regjistrimin e videove duke përdorur zmadhimin optik e duke marrë përsëri rezultate të qarta dhe të qëndrueshme falë Stabilizuesit dinamik të imazhit.

Lidhuni dhe ndani


Lidheni pajisjen tuaj inteligjente përkatëse me vetëm një trokitje me anë të lidhjes Wi-Fi me NFC-në dinamike dhe shijoni ndarjen dhe transferimin e lehtë nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect. Regjistroni fotografi grupi ose selfi të shkëlqyera me Regjistrimin në largësi pa tela nga pajisja juaj celulare. Përdorni butonin e lidhjes Wi-Fi për një shkurtore të shpejtë dhe të lehtë për funksionet e Wi-Fi.

Rezultate mbresëlënëse


Shijoni imazhe të detajuara me cilësi të jashtëzakonshme, ideale për të krijuar printime mahnitëse me madhësi posteri falë 20,0 megapikselëve dhe përpunimit të DIGIC 4+. Një Stabilizues optik inteligjent i imazhit siguron fotografi të qarta dhe video të qëndrueshme në çdo situatë, ndërkohë që ekrani LCD 6,8 cm (2,7”) ju lejon të shikoni dhe të ndani me lehtësi.

Një krijimtari me lehtësi


Thjesht drejtojeni dhe shkrepeni për të regjistruar fotografi dhe video fantastike me një prekje të butonit automatik, i cili e lejon funksionin Automatik inteligjent të ketë kontrollin dhe të zgjedhë parametrat e përsosur të kamerës për ju. Luani me krijimtarinë tuaj në fotografi ose video duke përdorur një larmi filtrash krijues si Efekti i syrit të peshkut, Miniatura dhe Kamera lodër.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon IXUS 180, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

10x optical zoom, ultra-wide-angle

Zmadhimi optik 10 herë me kënd ultra të gjërë

Zoom to 20x with great quality

Zmadhim 20 herë cilësi të shkëlqyer

20.0MP_CCD

20 Megapiksel

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

720p movies

Filma 720p

Various effects for more creativity

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Wi Fi Button

Akses i thjeshtë me funksionet e Wi-Fi

Share and backup images wirelessly

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

NFC simplifies smartphone sharing

NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

Auto Button

Drejtojeni dhe regjsitroni me prekjen e një butoni

Auto Zoom

Zmadhimi automatik varet nga numri i subjekteve

Digic4 Plus

Përpunim i fuqishëm DIGIC

6.8cm (2.7") LCD

LCD 6,8cm (2,7")

Remote Shooting WiFi

Kontrollojeni kamerën me një smartfon

Instantly capture movies

Rregjistroni menjëherë filma

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

Transfer to Canon Connect Station with one tap

Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

 • Kamera dixhitale IXUS 180
 • Rripi i kyçit WS-800
 • Paketa e baterisë NB-11L
 • Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE
 • Kabllo AC
 • Takëmi i manualit të përdoruesit
Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Connect Station

Ruani, shijoni dhe ndani fotografitë dhe filmat tuaj nga një vend i vetëm