Canon IXUS 150

IXUS 150

Është e lehtë të shkrepni foto dhe filma të qartë, të detajuar me këtë IXUS të hollë, elegant 16 Megapiksel i cili është i pajisur me një zmadhim optik 8x dhe Stabilizues Imazhi optik, dhe është i vogël mjaftueshëm për t'u vendosur në xhep.

IXUS 150

Përfitimet

 • Shijoni rezultatet e cilësisë Canon me një IXUS të hollë, elegant.
 • 16 Megapiksel për printime të mëdha dhe prerje të lehtë.
 • Shkrepni gjerë me 28mm ose zmadhoni deri në 16x më afër pa humbur cilësinë
 • Nuk ka më fotografi dhe filma të turbullt falë Stabilizuesit të Imazhit me IS Inteligjent.
 • Vetëm drejtoni dhe shkrepni dhe lëreni Smart Auto që të përfitojë maksimumin nga çdo shkrepje për ju.
 • Shikim dhe ndarje e lehtë në LCD 6.8 cm (2.7")
 • Shtojini prekjen tuaj personale fotografive me Kontrollin me Shikim të Drejtpërdrejtë
 • Kapni menjëherë të gjithë aksionin me filmat HD (720p) dhe butonin e filmit
 • Bëhuni kreativë me Efektet Miniaturë, Syri i Peshkut dhe Kamera Lodër
 • Për shumë poza për një karikim baterie me Modalitetin Eko

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon IXUS 150

Kapni çdo detaj në stilin IXUS


IXUS 150 i hollë, kompakt dhe elegant kap imazhe me cilësi mahnitëse, të detajuara që janë perfekte për printime të mëdha (A3+) ose prerje kreative - falë sensorit 16 Megapiksel dhe një procesori të fuqishëm DIGIC 4+, i cili ofron shpejtësi, performancë dhe funksionalitet më të mirë për rezultate të shpejta brilante.

Shkrepni larg dhe gjerë


Shkrepni çdo moment me lehtësi duke përdorur elasticitetin e një lenteje 28mm të gjerë me zmadhim optik 8x. Afrohuni më shumë me subjektet e largëta duke përdorur zmadhimin optik 8x ose afrohuni edhe më shumë pa ndonjë humbje cilësie me ZoomPlus 16x.

Rezultate të bukura të mprehta


Çfarëdo që të shkrepni, fotografitë dhe videot tuaja do të jenë të qarta dhe të detajuara - edhe në lëvizje, në zmadhim të plotë ose nën dritë të ulët - falë IS Inteligjent të avancuar. Rregullon automatikisht Stabilizuesin optik të imazhit me skenën duke përdorur 8 metoda të ndryshme për t'i kundërvepruar dridhjeve të kamerës dhe për të parandaluar turbullimin.

Drejtim dhe shkrepje pa mundim


Kushdo mund të shkrepë me lehtësi fotografi ose filma me cilësi të lartë me Smart Auto, që zbulon skenën dhe zgjedh automatikisht cilësimet e përsosura nga 32 elementë të ndryshueshëm. Shtypni butonin Automatik për t'u kthyer menjëherë tek I Zgjuar Automatik nga secili modalitet tjetër. Përdorni butonin e ndihmës për udhëzime të shpejta, të thjeshta për t'u ndjekur për të përdorur kamerën tuaj dhe funksionet e saj.

Kuadrim i lehtë, kontroll me Shikim të Drejtpërdrejtë


Kuadroni dhe shikoni pozat tuaja me lehtësi dhe kënaquni duke i ndarë ato me miqtë duke përdorur ekranin LCD 6.8 cm (2.7"). Mund të eksperimentoni me cilësimet e figurës si ndriçimi dhe intensiteti i ngjyrave dhe të shikoni rezultatet ndërsa kuadroni duke përdorur Kontrollin me Shikim të Drejtpërdrejtë.

Filma HD të menjëhershëm me butonin e filmit


Rregjistroni menjëherë filma me cilësi të lartë me HD (720p) me zmadhimin optik thjesht duke shtypur butonin e përkushtuar të filmit.

Foto të shkëlqyera për njerëzit


Shijoni shkrepjet e shkëlqyera të njerëzve me teknologjinë e Zbulimit të Fytyrës. Zbulon shumë fytyra në një kuadër të vetëm, duke siguruar se mbeten në fokus dhe me shkëlqimin optimal. Balancimi i të Bardhës në Zbulimin e Fytyrës siguron tone natyrale të lëkurës edhe në kushte të pazakonta të ndriçimit.

Efekte argëtues dhe krijues


Eksperimentoni dhe argëtohuni me një sferë të modaliteteve krijuese si Efekti i Syrit të Peshkut, Super i Gjallë ose Monokrom. Efekti i Miniaturës i bën skenat në fotografi ose filma që të duken si modele të shkallës së miniaturës.

Modaliteti Eko


Kapni më shumë poza nga një karikim i vetëm i baterisë me Modalitein Eko, i cili pakëson konsumin e baterisë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon IXUS 150, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

16.0 Megapixels

16,0 megapiksel

8x optical zoom with wide-angle

Zmadhim optik 8 herë me kënd të gjërë

16x ZoomPlus

Zmadhim 16 herë cilësi të shkëlqyer

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Digic4 Plus

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

720p movies

Filma 720p

Optimises people shots

Optimizon pozat e njerëzve

Instantly capture movies

Rregjistroni menjëherë filma

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

Instant help

Ndihmë e menjëhershme

 • Kamera digitale IXUS 150

 • Rripi i kyçit WS-800

 • Paketa e baterisë NB-11L

 • Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE

 • Kabllo AC

 • Takëmi i manualit të përdoruesit