Canon ME20F-SH

Regjistroni nga drita e diellit në dritën e yjeve

Hapni një botë të re mundësish të filmimeve krijuese! Videokamera novatore ME20F-SH me kuadër të plotë Full HD siguron rendimentin në dritë jashtëzakonisht të ulët dhe aftësinë e regjistrimit me infra të kuqe me një ndjeshmëri të pakrahasueshme me ISO mbi 4 milionë.

0%

  Prezantimi i kamerës ME20F-SH

  Shikoni se si punon kamera ME20F-SH

  Regjistroni ngjyrat dhe në ndriçim të dobët si asnjëherë më parë

  ME20F-SH

  Regjistroni me aftësinë maksimale të marrjes së dritës

  Një sensor CMOS i veçantë i zhvilluar së fundi në kuadrin e plotë 35 mm 2,26 megapikselë është i projektuar në mënyrë specifike për regjistrimin e videove në ndriçim të ulët. Me madhësi më të mëdha pikselësh, sensori maksimizon aftësitë e marrjes së dritës për të ofruar imazhe në ndriçim jashtëzakonisht të ulët me zhurmë minimale.

  Filmoni me ISO mbi 4 milionë

  Falë një ISO maksimale të pakrahasueshme mbi 4 milionë (+75dB), kamera ME20F-SH mund të shikojë dhe të regjistrojë në errësirë thuajse të plotë me më pak se 0,0005 lux. Me fjalë të tjera, mund të regjistroni të sigurt nën qiellin e natës kur ndriçohet vetëm nga drita e yjeve (me një lente f/1.2 në 29.97p dhe shtimin maksimal).

  B4_F2

  Kamera me ngjyra që shikon në errësirë

  Shikoni dhe regjistroni në ngjyra

  Kamera ME20F-SH është e aftë të shikojë dhe të identifikojë me qartësi ngjyrat, edhe në kushtet e një ndriçimi jashtëzakonisht të ulët dhe parametrat e shtimit të lartë, si dhe ka avantazhin dhe aftësinë e shtuar për të regjistruar me ngjyra në infra të kuqe (IR) po ashtu.

  B4_F3

  Rezultat me cilësi të lartë në Full HD

  Kontroll elastik mbi opsionet krijuese

  Opsionet automatike të regjistrimit

  Kamera ME20F-SH është e lehtë për t'u konfiguruar dhe përdorur, me një larmi modalitetesh automatike, duke përfshirë prioritetin e obturatorit (Tv), prioritetin e hapjes së diafragmës (Av) dhe kontrollin e shtimit automatik (AGC),* si dhe Ekuilibrin automatik të bardhësisë dhe Fokusin automatik me një shkrepje. Si mjaft i rëndësishëm, kontrolli manual është gjithmonë i disponueshëm, duke ju siguruar një kontroll krijues mbi parametrat e kamerës kur keni nevojë për të.

  * Disa veçori mund të kërkojnë një përditësim të softuerit. Më shumë…

  B4_F1
  B4_F2

  Parametrat e personalizuar të figurës

  Menuja e Figurës së personalizuar të kamerës ofron një larmi opsionesh që kontrollojnë aspekte të ndryshme të imazhit të prodhuar. Mund të ruani deri në gjashtë skedarë të figurës në kamerë për t'i përdorur më vonë ose të përdorni një nga tre skedarët e paracaktuar të Figurës së personalizuar (Canon Log, DR e gjerë ose EOS standard).

  Çelësi kromatik i bërë më i thjeshtë

  Mbështetja për veprimin e çelësit kromatik është përmirësuar për ME20F-SH, duke e bërë atë ideale për lajmet, prezantimet ose edhe efekte speciale në filma të pavarur.*

  * Mund të kërkojë një përditësim të firmuerit. Më shumë…

  Diapazoni i gjerë i ISO-s

  Kamera ME20F-SH ofron një gamë të pabesueshme të ISO-s nga 800 (0dB) deri në mbi 4 milionë (+75dB), që i lejon regjisorët që regjistrojnë gjithçka kushtet e dritës së diellit e deri në kushtet e dritës së yjeve natën.

  B4_F3

  Përdorimi në largësi i filtrave të integruar

  Përdorimi në largësi me shpejtësi dhe me lehtësi i filtrave ND të integruar me kontroll elektronik (3 ndalesa dhe 6 ndalesa) dhe filtrit të prerjes IR të kamerës ME20F-SH është i mundur me telekomandën e përputhshme RC-V100 të Canon.

  B4_F4

  Përputhje dhe konfigurim pa ndërprerje

  Elastike në instalim për lehtësi përdorimi

  Një trup kompakt dhe i lehtë

  ME20F-SH është një kamerë kompakte dhe e lehtë që peshon vetëm 1,1 kg dhe me përmasa afro 102x116x113mm (gje x l x th). Ajo është ideale për të punuar në vende me ndriçim të dobët, si në tokë, ashtu edhe nën ujë.

  B5_F1

  Montimi dhe pozicionimi me lehtësi

  Me pikat e montimit sipër dhe poshtë, kamera ME20F-SH ofron elasticitetin për pozicionimin dhe vendosjen me lehtësi në koka robotike, kllapa, vinça dhe trekëmbësha; duke u integruar kështu me lehtësi në fluksin e punës nv vendin përkatës. Është shumë thjeshtë një kamerë unike për përdorime të shumta, për thuajse çdo situatë ndriçimi.

  Aurora Skycam

  Galeri Videosh

  Kërcimi i Auroras me kamerën ME20F-SH

  Specifikimet

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Çfarë ka në kuti

  Rekomanduar për ju