Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Kompakte dhe e lehtë, kjo videokamerë me një nivel të lartë të përshtatjes dhe me fokusin Dual Pixel CMOS AF në një sensor Super35mm ju siguron filmime mahnitëse në Full HD me deri në 50P/59.94P dhe me një diapazon të pabesueshëm dinamik me 12 ndalesa, me një maksimum të barasvlershëm të ISO-s deri në 204 800.

Përfitimet

  • Rezultat me cilësi të lartë në Full HD
  • Rendiment i shkëlqyer në ndriçim të ulët
  • Fokusi automatik dhe kontrollet e përparuara të imazhit
  • Instalimi dhe konfigurimi në distancë me lehtësi
  • Elasticitet në konfigurim

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon ME200S-SH

Rezultat me cilësi të lartë, Full HD


Kamera ME200S-SH përdor një sensor Super35mm CMOS 8,29 Mp dhe mund t'ju sigurojë rezultate profesionale në Full HD 1080p/1080i/720p që mund të regjistrohen në një regjistrues të jashtëm me deri në 12 ndalesa të diapazonit dinamik në modalitetin Canon Log ose Wide DR. Zvogëlimi i mjegullimit të lëvizjes me mbështetjen për shpejtësi deri në 50P/59.94P ju lejon të realizoni filmime me lëvizje të ngadalta.

Rendiment i shkëlqyer në ndriçim të ulët


Kamera ME200S-SH është e përsosur për një gamë të gjerë transmetimesh, duke përfshirë regjistrimin në ndriçim të dobët dhe funksionimin në distancë në situata të vështira në lidhje me dritën, falë një ISO maksimale të barasvlershme me 204 800. Ajo ka po ashtu aftësinë për të regjistruar me rreze infra të kuqe me ngjyra, duke përdorur një filtër me tërheqje të rrezeve infra të kuqe që mund të aktivizohet me shtypjen e një butoni.

Fokusi automatik dhe kontrollet e përparuara të imazhit


Kamera ME200S-SH përfshin fokusin automatik Dual Pixel CMOS, i cili siguron fokusin automatik (AF) të vazhduar me lente EF të përputhshme. Kjo teknologji e zbulimit të fazës dhe e bazuar te sensori është projektuar për të siguruar një fokus të vazhdueshëm të butë dhe me rendiment të lartë. Ajo është një teknologji unike e zhvilluar nga Canon që ndihmon për të maksimizuar opsionet krijuese të ofruara nga lentet e shpejta dhe thellësia e vogël e fushës. Filtrat ND me kontroll elektronik ju lejojnë po ashtu një kontroll më të madh mbi imazhin, ndërsa parametrat e shumtë të Fotografisë së përshtatur mund të ruhen dhe të rithirren për t'u përdorur më vonë.

Instalimi dhe konfigurimi në distancë me lehtësi


Kamera ME200S-SH, e vogël, kompakte dhe e lehtë, është i pajisur me opsione të shumta të lidhjes për një monitor, daljen për një regjistrues të jashtëm dhe telekomandën, duke përfshirë daljen HDMI, Genlock dhe dy terminale 3G/HD-SDI. Kontrolli në distancë mund të realizohet nëpërmjet dy fishave, duke përfshirë një fishë 2.5mm për terminalin RS-422 për telekomandën Canon RC-V100*

Elasticitet në konfigurim


E pajisur me një montim EF me Cinema Lock, kamera ME200S-SH do të mbështesë një numër të madh lentesh të përputhshme EF-EF-S në gamën e Canon, duke përfshirë lente zmadhimi, prime dhe lente të caktuara Canon Servo** (me një ndërfaqe me 12 kunja) për më shumë kontroll dhe mundësi krijuese regjistrimi.

Opsionet automatike të regjistrimit


Kamera ME200S-SH është e lehtë për t'u konfiguruar dhe përdorur, me një larmi modalitetesh automatike, duke përfshirë prioritetin e obturatorit (Tv), prioritetin e hapjes së diafragmës (Av) dhe kontrollin e shtimit automatik (AGC),*** si dhe Ekuilibrin automatik të bardhësisë dhe Fokusin automatik me një shkrepje. Si mjaft i rëndësishëm, kontrolli manual është gjithmonë i disponueshëm, duke ju siguruar një kontroll krijues mbi parametrat e kamerës kur keni nevojë për të.

Çelësi kromatik i bërë më i thjeshtë


Mbështetja për veprimin e çelësit kromatik është përmirësuar për kamerën ME200S-SH, duke e bërë atë ideale për lajmet, prezantimet ose edhe efekte speciale në filma të pavarur.***

*Me protokollin e Canon, mund të kërkojë një përditësim të shërbimit.
** Një listë e lenteve të përputhshme për t'u konfirmuar.
*** Disa veçori mund të kërkojnë një përditësim të softuerit.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon ME200S-SH, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD movies

Filma me HD të Plotë

Oversampling

Përpunimi i mbikampionimit në HD për imazhe më të qarta

Dual pixel CMOS AF

Vazhdueshëm me AF në filma

Wide DR Gamma

Kapni detajet e theksuara dhe ato në hije

DIGIC DV4

Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC