Canon 18x50 IS All Weather

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Karakteristikat optike

 • Tipi i dylbive

  Prizmi

 • Zmadhimi

  18x

 • Diametri efektive i lentes së objektivit

  50mm

 • Madhësia e filtrit

  58 mm

 • Fushëpamja Reale

  3.7°

 • Fushëpamja e Dukshme

  60,3°¹

 • Fusha e shikimit në 1000 m

  65m

Konstrukti optik

 • Konstrukti i lentes së objektivit

  4 elemente në 3 grupe

 • Konstrukti i lentes së okularit

  7 elemente në 5 grupe

 • Lente UD

  1 lente UD

 • Rrafshues Dyfushorë

  Po

 • Diametri i pupilës në dalje

  2,8mm

 • Distanca e syrit nga lentja

  15mm

 • Tipi i prizmit

  Prizmi Porro II

 • Veshja e lentes

  Veshja Super Spectra

Fokusimi dhe korrigjimi dioptrik

 • Sistemi i fokusimit

  Lëvizja e lentes së objektivit

 • Metoda e fokusimit

  Fokusimi manual

 • Metoda e korrigjimit dioptrik

  Unaza e korrigjimit dioptrik

 • Gama e korrigjimit dioptrik

  +/- 3.0m-1 (dioptria)

 • Distanca më e vogël e fokusimit

  6 m

Stabilizuesi i Imazhit

 • Sistemi i Stabilizuesit të imazhit

  Prizmi me kënd të ndryshueshëm

 • Këndi i korrigjimit

  +/- 0.7°

 • Sistemi i zbulimit të dridhjeve

  2 sensorë xhiroskopi

 • Aktivizimi i Stabilizuesit të imazhit

  Çelësi i butonit me shtypje

 • Burimi i energjisë

  2 bateri AA

 • Jeta e baterisë

  +25°C: afro 2,5 orë


  -10°C: afro 10 minuta (me bateri alkaline)¹

 • Treguesi i nivelit të baterisë

  Po (LED)

Speficikimet fizike

 • Rezistencë Uji

  Niveli JIS 4

 • Veshja e gomës

  Po

 • Kushtet e përdorimit

  -10°C deri në 45°C, lagështia 90%

 • Gjerësia

  152mm

 • Lartësia

  193mm

 • Thellësia

  81mm

 • Pesha (pa bateri)

  1180g

 1. ¹ Fusha e dukshme e shikimit bazuar në standardin ISO 14132-1:2002

 2. ¹ Bazuar në standardet e testimit të Canon

 3. ¹ Fusha e dukshme e shikimit bazuar në standardin ISO 14132-1:2002

 4. ¹ Bazuar në standardet e testimit të Canon