Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Dylbi me zmadhim 15x, me cilësi të lartë dhe për të gjitha kushtet e motit, me optikën me precizion të lartë të Canon dhe Stabilizuesin optik të imazhit, për një pamje jashtëzakonisht që qartë, të qëndrueshme dhe komode në kushtet e vështira të motit ose në mjedise detare.

Përfitimet

  • Afrohuni 15x me cilësinë e jashtëzakonshme të Canon
  • Të ndërtuara për të përballuar kushtet e vështira të motit
  • Një fushë shikimi super e qëndrueshme me zmadhim të lartë
  • Gjejini me lehtësi subjektet tuaja, me një fushë shikimi të gjerë
  • Një cilësi e fortë e strukturës, dhe komode

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon 15x50 IS All Weather

Afrohuni 15x me cilësinë e jashtëzakonshme të Canon


Dylbi me cilësi të jashtëzakonshme dhe me fuqi të lartë, me zmadhim 15x dhe me optikën me precizion të lartë të Canon, që përfshin një element të lentes me shpërndarje ultra të ulët (UD) për uljen e shmangieve kromatike dhe veshjen Super Spectra të lenteve që sigurojnë pamje të gjallë dhe me kontrast të lartë me ngjyra të sakta.

Të ndërtuara për të përballuar kushtet e vështira të motit


Shijoni një pamje të shkëlqyer në kushte të vështira të motit, falë rezistencën ndaj kushteve të motit sipas specifikimit JIS 4. Cilësia e fortë e strukturës përfshin një shtresë mbrojtëse gome për të përballuar kushtet edhe më të vështira, duke i bërë këto dylbi ideale për përdorim në aktivitete të vështira.

Një fushë shikimi super e qëndrueshme me zmadhim të lartë


Shijoni imazhet jashtëzakonisht të qëndrueshme falë teknologjisë së Stabilizuesit të imazhit (IS) të Canon, që ekuilibron një gamë të gjerë të lëvizjeve dhe dridhjeve të ndryshme kur shikoni me dylbitë të duar, ose nga makinat ose varkat në lëvizje. Këto dylbi të ndritshme kanë një optikë të përparme me diametër të madh 50 mm për një fushë shikimi të ndritshme.

Gjejini me lehtësi subjektet tuaja, me një fushë shikimi të gjerë dhe të bukur


Gjejini subjektet tuaja me lehtësi dhe provoni një fushë shikimi të bukur dhe të dukshme 61° me pamje të qartë, të thjeshtë dhe me pak shformime në çdo skaj falë optikës me prizëm të Porro II dhe elementit të dyfishtë të rrafshimit të fushës.

të forta, por me thjeshtësi dhe komoditet


Të projektuara për përdorim komod në periudha të gjata përdorimi, edhe kur mbani syve dielli ose të rekomanduara nga mjeku, falë okularëve të personalizueshëm me një distancë të gjatë 15,0 mm të syrit nga lentja që minimizon "efektin e tunelit".

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon 15x50 IS All Weather, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.