Canon 10x42L IS WP

Dylbitë kundër ujit me zmadhim 10x, bebezë të shndritshme 4.2 mm në dalje dhe fushë shikimi reale 6.5º.

Përfitimet

 • Dylbi me zmadhim 10x, të ndritshme dhe të cilësisë më të lartë të serisë L

 • Të papërshkueshme nga uji* dhe të forta për kushtet më ekstreme të motit

 • Një fushë shikimi super e qëndrueshme me Stabilizuesin e imazhit

 • Pupila mjaft e madhe e daljes 4,2 mm siguron një fushë shikimi të ndritshme

 • Një distancë e gjatë dhe komode e syrit nga lentja 16 mm

10x42 Lifestyle Birdwatching

Veçoritë e detajuara

 • Dylbi me zmadhim 10x, të ndritshme dhe të cilësisë më të lartë, ideale për nivele të ulëta të dritës

  Dylbitë me zmadhim 10x, me kontrast të lartë dhe të cilësisë më të lartë, përfshijnë optikën me precizion të lartë të serisë L të Canon, me 2 elemente të lentes me xham për zbërthimin ultra të ulët (UD) dhe veshjet Super Spectra të lenteve, për një pamje ultra të qartë. Pupila e daljes 4,2 mm siguron një fushë shikimi të ndritshme, edhe në kushte të niveleve më të ulëta të dritës

 • Të papërshkueshme nga uji* dhe të forta për kushtet më ekstreme të motit

  Plotësisht të papërshkueshme nga uji* për të mbijetuar në kushtet më të vështira në terren me izolimin ndaj kushteve të motit sipas specifikimit JIS 7, një mundësi kapje të lehtë dhe të veçantë për situata me lagështi dhe një veshje të fortë gome për të përballuar të gjitha aventurat. Veshjet speciale metalike në të gjitha sipërfaqet e jashtme parandalojnë mjegullimin e lenteve.

 • Një fushë shikimi super e qëndrueshme

  Shijoni një fushë shikimi jashtëzakonisht të qëndrueshme falë teknologjisë së Stabilizuesit të imazhit (IS) të Canon, që ekuilibron një gamë të gjerë të dridhjeve të ndryshme kur shikoni me dylbitë të duar, ose nga makinat ose varkat në lëvizje. Xhiroskopët shumë të vegjël në dylbi dallojnë edhe lëvizjet më të vogla, dhe një prizëm me kënd të ndryshueshëm lëviz për korrigjimin e këndit të thyerjes së dritës.

 • Gjejini me lehtësi subjektet tuaja, me një fushë shikimi të bukur

  Provoni një fushë shikimi të bukur me imazhe të pastra, të thjeshta dhe me nivel të ulët të shformimeve në çdo skaj me një fushë shikimi të dukshme 59,2° dhe lentet dyshe të rrafshimit të fushës nga Canon. Shikoni fushën e plotë të shikimi me një distancë të gjatë të syrit nga lentja, 16 mm, ideale për ata që mbajnë syze dielli ose syze të rekomanduara nga mjeku.

 • Të projektuara për lehtësi dhe komoditet

  Të projektuara me kupa gome të zgjatura për okularin, të cilat mund të personalizohen për një shikim të mirekuilibruar dhe komod, si dhe një unazë për rregullimin e butë të fokusit që ofron lehtësi kontrolli me majë të gishtave nga çdo dorë. Bllokimi i korrigjimeve parandalon gabimet aksidentale në korrigjimin e dioptrisë.*Të papërshkueshme nga uji të kategorisë JIS 7