Transmetues me valë

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT Specifikimet

Specifikimet

  • Shkrehës i blicit nga larg me frekuencë të radios

  • Shkrehni Speedlites të zgjedhur nga 30 m larg

  • Pjesë e sistemit të blicit E-TTL II

  • Kontrollon deri në 15 blice

  • Shkrehja nga larg e kamerës

  • Hermetizuar ndaj kushteve atmosferike kundër pluhurit dhe lagështisë

Specifikimet në detaje

Modalitetet e blicit

Funksioni në lidhje me blicin

Blici me valë

Ndihma AF

Energjia

Ndërtimi

Të ndryshme

Speficikimet fizike