01-m50 hero

Artikulli

EOS M50 - bëhuni të parët

Pesë njerëz të mrekullueshëm, pesë video të pabesueshme - një kamerë e shkëlqyer me mundësi krijuese të panumërta


Ne shkojmë pas lentes pikërisht për të zbuluar se çfarë mund të bëjë kamera kompakte pa pasqyra Canon EOS M50 4K. Këta pionierë të mrekullueshëm janë ndër të parët që zbulojnë aftësitë e saj - do të vini ju më pas?

“ DIÇKA QË DËSHIROJA TË BËJA ËSHTË NJË RROTULLIM I PLOTË PRAPA ME KËTË PIANO TË MADHE KËTU… ”

“ KJO ËSHTË AJO QË PO KËRKOJA GJITHË DITËN… KJO ËSHTË PAMJA MË E MIRË NË PARIS! ”

“ DO TË SHIKOJ NËSE MUND TË GJEJ NJË VARKË DHE SA LARG MUND TË MË ÇOJË - MOMENTE EMOCIONUESE! ”

“ MOMENTI MË I RËNDËSISHËM I KËSAJ AVENTURE TË VOGËL? DO TË FOTOGRAFOJ ME KUAJ. ”

“ MOS HARRONI TË PROVONI GJITHMONË GJËRA TË REJA - SEPSE IA VLEN PLOTËSISHT. ”

Canon EOS M50

Zbuloni aftësitë tuaja të jashtëzakonshme me kamerën frymëzuese Canon EOS M50

MËSONI MË SHUMË