Canon Backpack BP10
Specifikimet

Përmasat (Gj x Th x L)

32 x 19 x 42 cm

Materialet kryesore

Poliestër dhe poliuretan

Ngjyra

Gri

Specifikimet në detaje

Veçori të tjera

E përshtatshme për në aeroplan

Po 1

Kapaciteti i rekomanduar i kamerës

1x DSLR + deri në 2x lente/blice2

Hapësira për sende personale

Ndarje e madhe për sendet personale dhe hapjen me palosje sipër. Ndarja dytësore e kamerës me zinxhir dhe me ndarëse
2 ndarje për kartat e memories SD me hapësirë për aksesorë të tjerë.
2 xhepa anësorë

Ndarja e tabletit

Po, tablet deri në 9,7"

Zippable inner Pocket

Po

Ndarëset e rregullueshme

Po

Rripi i lëvizshëm

Jo

  1. Bazuar në kufizimin 45 x 25 x 56cm (GjxThxL), por kontaktoni gjithmonë me linjën ajrore para se të fluturoni
  2. E deklaruar bazuar në përdorimin e një kamere EOS DSLR të nivelit fillestar ose mesatar