Canon Backpack BP10

Canon Backpack BP10

Ideale për udhëtime, aventura dhe fundjava, kjo çantë shpine elegante dhe e kujdesshme nga Canon është e projektuar për të mbajtur paketën e kamerës tuaj, si dhe artikujt tuaj personalë, në mënyrë të sigurt dhe komode.

Canon Backpack BP10

Mbani në mënyrë të sigurt pajisjet e kamerës tuaj DSLR dhe më shumë për ditën tuaj

Elegante, e fortë dhe e lehtë për t'u mbajtur, kjo çantë shpine zyrtare nga Canon me mbulesë shiu mund të mbajë në mënyrë të sigurt kamerën tuaj DSLR, 2 lente, një trekëmbësh dhe aksesorë, si dhe një tablet dhe sendet tuaja personale - të gjitha në një çantë të vetme

Shikoni specifikimet e plota

Shikoni të gjitha veçoritë

Zbuloni specifikimet e detajuara për çantën e shpinës Canon BP10

  • 30cm x 18cm x 42cm
  • Çantë shpine me mbulesë shiu
  • 1 kamerë DSLR*, 2 lente*, aksesorë dhe mbajtja e sendeve të zakonshme
  • Ndarja për tabletin
  • E zezë me pjesën e brendshme të kuqe

Shikoni specifikimet e plota

Canon Backpack BP10

Produktet që kanë lidhje