Makinat llogaritëse të serisë K

Canon KS-125KB

Specifikimet

Specifikimet

 • Materiale të ricikluara

  E përbërë nga plastika e ricikluar dhe NuPlastiQ me bazë bimore

 • Ekrani i madh

  Ekran me 12 shifra

 • Energji e dyfishtë

  Diellore dhe bateri

 • Llogaritje tatimi

  Thjesht shtoni ose zbritni normën e paracaktuar të tatimit të shitjeve

 • Funksioni i totalit të përgjithshëm

  Monitoroni llogaritjet e shumëfishta

 • Ekran me kënd për lart

  Shikueshmëri e qartë në tavolinë

Specifikimet në detaje

Funksionet e produktit

 • Memoria
  PO
 • Llogaritje tatimi
  PO
 • Përqindja
  PO
 • Rrënja katrore
  PO
 • Llogaritje e Konstantes
  PO
 • Shuma Gjithsej
  PO
 • Ndryshimi i shenjës
  PO
 • Prapa (→)
  PO

Ekrani

 • Tipi i ekranit
  Ekran LCD me kënd për lart
 • Presje me 3 shifra
  PO

Trupi

 • Paneli i ekranit (Akrilik/Fletë PC/Nil)
  Fleta PC
 • Materiali i pjesës së sipërme të trupit
  Plastikë (me materiale të ricikluara)
 • Materiali i pjesës së poshtme të trupit
  Plastik
 • Nr. i këmbës së gomës
  4

Të tjerë...

 • Fikje automatike
  PO (7 min)
 • Materiale të ricikluara
  PO (kapaku i sipërm)

Specifikimet e produktit

 • Nr. të shifrës
  12 shifra
 • Energjia
  Energji e dyfishtë (Diellore dhe Bateri)
 • Bateria
  LR44 x 1 pc
 • Madhësia e dritares së ekranit
  85 x 26,5 mm
 • Madhësia e Shifrave të Ekranit
  18,6 mm
 • Ngjyra e trupit
  E artë e trëndafiltë / e artë / e argjendtë / blu
 • Madhësia e trupit (Gj x Th x L)
  147 x 106 x 25 mm
 • Pesha
  117 g